Intre 31 iulie si 6 august este Saptamana MALAELE la Teatrul National din Bucuresti!

In intervalul 31 iulie – 6 august sunteti invitati la Saptamana MALAELE - un maraton teatral de exceptie!
Dupa succesul rasunator al spectacolelor programate in preajma zilei sale de nastere, Horatiu Malaele anunta o surpriza de proportii pentru vara acestui an: in 2017 foarte indragitul actor si regizor isi va sarbatori ziua de nastere cu ceea ce am putea numi o petrecere gigantica! Vor fi nu una, doua ori trei reprezentatii aniversare, ci sapte aparitii consecutive, in spectacole de mare succes, pe scena Nationalului bucurestean!  
 
Programul Saptamanii MALAELE este urmatorul:
31 IULIE – REVIZORUL – comedie spumoasa de situatie, generata de aparitia intr-un oras de provincie a unui calator venit  din “capitala”, care este luat drept un revizor asteptat in inspectie. 
In distributie: Horatiu Malaele, George Mihaita, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Vladimir  Gaitan, Gheorghe Danila, Serban Georgevici, Eugen Racoti, Niculae Urs, Florin Dobrovici, Dragos Huluba, Bogdan Ghitulescu, Ana Maria Lazar.
 
1 SI 2 AUGUST – DINEU CU PROSTI – un festin comic de mare calibru, in care prostia inocenta si umorul burlesc sunt ingredientele cheie.
In distributie: Horatiu Malaele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu / Aylin Cadir, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulica / Teodora Mares, Dorin Andone / Tomi Cristin si Alexandru Georgescu. Regia: Ion Caramitru.
 
3 AUGUST – CARAMITRU MALAELE – CATE’N LUNA SI IN STELE,
Un seducator duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri si amintiri, completat de participarea extraordinara a violoncelistului Adrian Naidin.  
In distributie: Horatiu Malaele, Ion Caramitru.
 
4 AUGUST – CAFENEAUA - un regal actoricesc in trei tablouri in care se impletesc rasul, lacrimile si ironia existentei umane.
In distributie: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Emilia Popescu.
 
5 AUGUST – VALEA CU PARFUM DE FLORI SI ZUMZET DE ALBINE -  o comedie savuroasa despre rolul femeii si al barbatului, o ocazie rara de a ii vedea pe scena impreuna pe Horatiu  Malaele si pe fiul sau Bogdan.
In distributie: Horatiu Malaele, Meda Victor, Bogdan Malaele.
Regia: Horatiu Malaele.
 
6 AUGUST – PODU’ – un spectacol emblematic in care un intelectual neinteles, un indragostit, si o artista trec prin situatii de un absurd si un umor coplesitor, stand la coada in fata mortii.
In distributie: Horatiu Malaele, Meda Victor, George Ivascu.  
Regia: Horatiu Malaele.
 
Toate spectacolele din Saptamana Malaele au loc la Sala Mare a Teatrului National Ion Luca Caragiale, incepand cu ora 20.00. Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.romystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

0 comentarii: