Romanian Design Week 2017: Loud Blood Youth

Creionetica prezintă Loud Blood Youth, arta vizuală a albumului eponim Crowd Control, la a cincea ediție a Romanian Design Week, în perimetrul Cartierului Creativ, la nr. 45 pe strada Grigore Cobălcesc.. Colecția este alcătuită din 15 colaje digitale și bookletul cu versuri și grafică pentru fiecare melodie înregistrată.

Inspirați de cel mai recent album Crowd Control, Creionetica au dat naștere unor universuri vizuale suprarealiste prin intermediul colajelor pentru piesele: Loud Blood Youth, Devil, Demons, Failure 2, Paradox, Lost in Translation, Fine by Me, Highway, Dub of a Golden Voice, Return 2 Circle, Blood Bath, Promises, Brixton Riot si Disney Puritains.


Crowd Control sunt o trupă de indie-electronic din România activă din 2013, iar mixtape-ul lor de debut, Loud Blood Youth este disponibil prin casa de discuri False Flag Operation, subsidiara Dubkraft Records. Albumul a fost realizat in aproximativ doi ani și este un efort colaborativ al underground muzical românesc: 16 artiști, de la legende precum Adrian Enescu și Rodion G.A., până la noi talente locale noi precum Fierbintenau, Costas Ivanov, Alin Zabrauteanu, Elektromekanik si Happy Gutenberg, Secuem si Platonic Scale, despre care lumea trebuie va auzi mai mult pe viitor.


RDW 2017 va reuni anul acesta, între 20 și 28 mai, 200 din cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de catre 150 de designeri, graficieni și arhitecți români. Expoziția centrală va fi deschisă publicului larg între orele 10 și 22.

0 comentarii: