Bookfest 2017: Cu Litera și Uber ajungi gratis acasă cu cărțile tale preferate!



Ca în fiecare an, Uber este partenerul de mobilitate al Editurii Litera la Bookfest!

Astfel, pe toată perioada târgului de carte, 24-28 mai, Litera și Uber asigură transportul gratuit de la Bookfest către casă, tuturor celor care folosesc aplicația Uber pentru prima dată. E simplu! Cititorii trebuie să își facă un cont nou Uber și să introducă în aplicație codul promoțional Litera25. Un șofer partener va ajunge în câteva minute pentru a îi duce de la Bookfest acasă.

Mai multe detalii despre promoție sunt disponibile la standul Editurii Litera, Pavilionul C2 și în ghidul online al utilizatorului Uber.

Editura Litera este prezentă la Bookfest între 24 și 28 mai, în Pavilionul C2, Romexpo, și invităm cititorii să descopere peste 1000 de titluri din toate domeniile, să participe la lansări de carte, la acțiuni dedicate copiilor, să beneficieze de vouchere valorice, tombole și reduceri de până la 50%.

Programul evenimentelor Editurii Litera la Bookfest 2017
Joi 25 mai, ora 13.00
Eveniment „Micul librar” – standul Litera Mică - o campanie isteață despre cărți și lectură Moderator: Laura Frunză. Participă în calitate de mici librari elevi de școală primară din București.

Vineri 26 mai, ora 13.00
Eveniment „Clubul micilor genii” -  în spațiul Bookfest Junior - Atelier de Știință și Experimente realizat de Andreia Petcu după cartea „100 de idei geniale care au schimbat lumea”.

Vineri, 26 mai, ora 17.00
Lansare „Învață să trăiești”, de Patricia Ionea, în prezența autoarei & sesiune de autografe
Invitați: Rozalina Lepădatu, Președintele Asociației Pacienților cu Afecțiuni Autoimune, Dr. Primar Carina Mihai, Spitalul Cantacuzino, Dr. Adriana Mihalaș, Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu și Medicină Preventivă București.

Sâmbătă, 27 mai, ora 13.00
Lansare „Unde nu-i cap, vai de popoare!”, de Dragoș Pătraru, în prezența autorului & sesiune de autografe. 

Sâmbătă, 27 mai, ora 15.00
Lansare „Drumul spre iad”, Europa 1914 – 1949, de Ian Kershaw
Invitați: Bedros Horasangian, Bogdan Lefter – profesor universitar Universitatea București, Generalul Constantin Degeratu 

Sâmbătă, 27 mai, ora 16.00
Lansare Premiul Man Booker 2016: „Io contra Statele Unite ale Americii”, de Paul Beatty
Invitați: Mihaela Irimia – Profesor Universitar Doctor Catedra Lb. Engleză, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Laura Câlțea- Blogul unei cititoare de cursă lungă, George Volceanov – doctor în filologie, șef catedră Universitatea Hyperion, Bedros Horasangian 

Sâmbătă, 27 mai, ora 17.00
Lansare Un ghid al detoxifierii în 15 zile” de Ligia Pop, în prezența autoarei & sesiune de autografe
Invitați: Monica Davidescu, Valentina Georgescu 

Duminică, 28 mai, orele 10-12
„Colorez lumea mea de poveste – ateliere de colorat inspirate de personajele Disney, standul Litera Mică.

Pentru a fi la curent în timp real cu evenimentele Editurii Litera la Târgul de carte Bookfest puteți accesa pagina de eveniment Litera la Bookfest 2017.

0 comentarii: