Eyedrops feat. Lemondrop LIVE // brewed by Ground Zero

Eyedrops feat. Lemondrop LIVE // brewed by Ground Zero
an event brewed by Ground Zero Beer

Ideea a venit pe o terasă sub soare, când EYEDROPS și Ground Zero Beer și-au recunoscut reciproc o mare dorință: de a-și cunoaște comunitatea, de a aduce oameni împreună, față în față.

Zilele trecute băieții de la EYEDROPS au lansat cu entuziasm 'PREZENT' - primul lor album. Noi, am pus la fermentat o bere nouă pe care o dedicăm PREZENT-ului.

Vă invităm, ba chiar vă provocăm să profitați de ocazie să ne întâlnim, și bucuroși să consumăm #LIVE niște PREZENT. În toate formele lui și cu toate simțurile. Adunarea sămbătă 13 Mai Verde Stop Arena.

"PREZENT este rezultatul tuturor întâlnirilor și rătăcirilor, reușitelor și greșelilor noastre. El aparține tuturor celor care ne-au arătat calea prin puterea exemplului sau opoziție, prin critici sau sprijin necondiționat."

Sessionable Pale Ale - Lemondrop LTD. Edition

ABOUT THE SPECIAL EDITION BEER //
Această bere specială a fost creată cu gândul la comunitatea pe care am creat-o și dedicată momentului PREZENT, lucrurilor simple care ne bucură viața în fiecare zi. A rezultat o Pale Ale lejeră, de vară, cu nuanțe citrice. Am folosit un hamei special, LEMONDROP

ABOUT EYEDROPS THE BAND//
https://eyedropsband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/EyedropsBand/
http://www.eyedrops.ro/

ACCESS //
Accesul este LIBER, începând cu ora 12:00. Este interzisă intrarea la eveniment cu produse alcoolice și/sau mâncare.
#KidFriendly #PetFriendly #FamilyFriendly

AVAILABLE CRAFT BEER //
🍺 Draght: #Lemondrop Sessionable Pale Ale LTD. Edition, #MorningGlory, #OWA - OrangeWheatAle

FOOD // by #BeautyChef de la Beautyfood

COLLECTIBLES //
Sâmbătă pe 13 Mai, prietenii de la Printoteca își parchează T-shirt Van-ul la Verde Stop Arena. Printăm pe loc 👕 tricouri cool 👕 personalizate Ground Zero Beer și EYEDROPS

0 comentarii: