Repetitiile pentru spectacolul EGOISTUL din 7 septembrie sunt in linie dreapta

Spectacolul „Egoistul” cu Radu Beligan, se va juca  pentru prima oara in acest an la Teatrul Tineretului pe 7 septembrie, iar repetitiile au intrat in linie dreapta:  Maestrul repeta zilnic, pe scena de la Palatul National al Copiilor, alaturi o distributie senzationala, care ii include pe: Adriana Trandafir, Damian Crasmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu,  Cesonia Postelnicu si Silviu Biris. In plus, in acest spectacol extraordinar, ce se va juca atat pe 7 cat si pe 8 septembrie, il veti regasi pe Maestru, nu numai in calitatea ce i-a adus notorietatea, cea de interpret, ci si intr-o alta, la fel de apreciata, aceea de regizor.

Tot in cadrul debutului de stagiune sunteti asteptati si la „Dineu cu prosti”, pe 5 si 6 septembrie. In luminile rampei ii veti admira pe: Horatiu Malaele,  Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulica, Teodora Mares, Dorin Andone, Tomi Cristin si Alexandru Georgescu.

Iar la final de luna aveti intalnire cu “Maitreyi”. Tulburatoarea poveste de dragoste a lui Mircea Eliade este pusa in scena de Chris Simion, pe 28 septembrie tot la Palatul National al Copiilor! Ii veti aplauda pe pe Maia Morgenstern, Ailyin Cadar, Vlad Zamfirescu, Doru Ana si Anca Sigartau intr-un spectacol rafinat, invaluit de misterul  lumii orientale si strabatut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generatii intregi.  

Bilete toate reprezentatiile de mai sus se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro si bilete.ro.

0 comentarii: