Noaptea Alba a Filmului Romanesc la Make a Point - 16 septembrie

Deoarece cultura se digeră mai bine noaptea, vă invităm vineri, 16 sepembrie, începând cu ora 19.00, la Noaptea Filmului Românesc.

Din centrul Bucureștiului până în Pantelimon: 1 noapte, 10 locații, 40 de filme

Pe 16 septembrie. Bucureștiul vede filme românești. Într-o singură noapte, în 10 locații - săli de cinema, parcuri sau locuri neconvenționale, spectatorii vor putea urmări nu mai puțin de 40 de filme de ficțiune și documentare de lung și scurt metraj, în proiecții speciale sau în avanpremieră.
Intrarea este liberă.

Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco, Centrul Cultural Casa Artelor, Parcul Titan (Parcul Artelor), Parcul Crângași, J’ai Bistrot, Deschis Gastrobar, Unteatru, Make a Point și Clubul de Educație Alternativă (Ferentari).

Cei care vor să (re)vadă începuturile Noului Cinema Românesc au în program patru filme care împlinesc un deceniu de la lansare, în secțiunea 10 ani de la premieră, la Make a Point și Cinema Muzeul Țăranului: Hârtia va fi albastră (r. Radu Muntean), Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii (r. Cătălin Mitulescu), A fost sau n-a fost? (r. Corneliu Porumboiu), Legături bolnăvicioase (r. Tudor Giurgiu).

Intrarea este liberă la toate proiecțiile & filmele sunt subtitrate în limba engleză.

Spotul evenimentului: http://bit.ly/2c2PPbn

Pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/NoapteaAlba

Facebook event: www.facebook.com/events/1757188531196547/

Detalii: www.romfilmpromotion.ro sau la point@makeapoint.ro

###

Make a Point este o Asociație culturală înființată în anul 2009 de către trei oameni de artă: criticul de film Viorica Bucur, regizorul de film documentar Mădălina Roșca și artistul vizual Alma Cazacu, care aduce cultura mai aproape de oameni. Geografic vorbind.

Asociația organizează expoziții, spectacole, proiecții de film, seminarii, workshop-uri și este un spațiu dedicat expunerii de lucrări și mesaje ale creatorilor contemporani într-un loc aparent inaccesibil artei: o fostă hală a Postăvăriei Române. În 2012 și în 2014, Make a Point a câștigat Premiul al II-lea și respectiv al III-lea pentru Artă și Cultură la Gala Societății Civile.

Pentru alte informații ne găsiți la: point@makeapoint.ro

Sau pe Facebook.

Daca nu ați mai fost la Make a Point, urmăriți link-ul:
www.makeapoint.ro/info_contact

0 comentarii: