Pe 29 sept Șuie Paparude dă startul seriei de concerte BT Live powered by Banca Transilvania

ȘUIE PAPARUDE
dă startul:
BT Live
powered by Banca Transilvania

Pe 29 septembrie, show-ul trupei Șuie Paparude dă startul seriei de concerte
BT Live care reuneşte o parte dintre cele mai valoroase şi reprezentative nume ale muzicii alternative româneşti, ce vor performa live pe scena clubului Control din București.

Banca Transilvania şi Control Club își reafirmă susținerea pentru muzicienii români prin inițiativa BT Live
şi se asigură că experienţa ta de concert va fi una memorabilă. Într-o perioadă în care compozițiile muzicale originale și complexe nu primesc aprecierea meritată, Banca Transilvania suține spiritul artistic românesc, dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară.


BT Live se va derula în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4), începând cu 29 septembrie până la sfârșitul anului 2016,

Mai multe detalii despre bilete și reguli acces:
www.facebook.com/clubcontrol
www.control-club.ro
------------------------------------------------------------------------
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Şuie Paparude - 29 septembrie 2016
Sunt multe motive pentru care Şuie Paparude sunt una din cele mai iubite outfit-uri de muzică electronică alternativă. Unul dintre ele ar fi că deşi se bucură de o foarte bună receptăre în mainstream, muzica lor nu s-a plafonat şi a evoluat mereu în căutarea (şi găsirea) unui vibe pozitiv şi actual. Asta i-a făcut să împartă scena cu nume mari ale muzicii şi le-a adus prezenţa la cele mai importante festivaluri. Sound-ul şi abordarea fac ca Şuie să fie soluţia perfectă pentru o seară de dans, party-ul fiindu-le parcă prima natură. Prin stilul fresh şi divers, de la break beat la new wave, electroclash şi dubstep - parcurse în cele nouă albume, numeroase videoclipuri şi mii de concerte pe care le au la activ în cei 23 de ani trecuţi de la crearea trupei, Hauteculture, Bean şi Michi (ori DJ Vasile şi Junkyard în trecut) şi-au delectat fanii numeroşi şi variaţi fără a face compromisuri. Calitatea şi inovaţia au fost ţintele permanente ale unui proiect ce încă evoluează şi confirmă de fiecare dată.
www.facebook.com/suiepaparude.ro
Bilete si detalii eveniment:
www.facebook.com/events/215367018879264/

0 comentarii: