Înscrie-te la First Draft - Atelier de scenaristică pentru începători

Asociația Culturală Control N anunță începerea înscrierilor la cea de-a 14-a ediție First Draft – atelier de scenaristică pentru începători.
FIRST DRAFT este un workshop de scenaristică dedicat amatorilor de cinema şi persoanelor ce nu deţin o pregătire aprofundată în domeniul scrierii scenariilor de film. La finalul celor 8 şedinţe ne propunem ca participanţii la curs să stăpânească elemente de bază legate de scenaristica de film, să poată analiza un scenariu sau un film, să poată crea la rândul lor un prim scenariu de scurt metraj. Cursul va fi susţinut de scenarista Ana Agopian.
 
Proiectul se adresează persoanelor de toate vârstele, pasionate de cinema şi interesate de etapele realizării unui film. Cele 8 şedinţe de curs dezvoltă în amănunt prima şi cea mai importantă parte a unui film: scenariul. Participanţii vor fi îndrumaţi pas cu pas în scrierea unui scenariu de film – drumul de la idee până la premiză, personaje, structură, redactare.
 
Cursul se va desfăşura sub forma unui atelier de creaţie în care participanţii vor avea libertate maximă de a-şi expune ideile şi vor fi îndrumaţi cu sfaturi profesioniste şi exemple clasice din cinematografia universală. La finalul celor 8 şedinţe de curs, fiecare participant va avea in portofoliu un prim scenariu de scurt metraj.
 
Deadline înscrieri: 18 octombrie (în limita locurilor disponibile) Perioada de desfășurare: 19 octombrie – 7 decembrie 2016 (miercurea) Taxa: 1000 lei (respectiv 800 lei – elevi și studenți) Număr participanți: 15 Înscrieri la: info@controln.ro
Mai multe detalii despre curs aici.

0 comentarii: