Scrisori și concert în busul turisticDupă succesul edițiilor de la metrou, 2 rute de tren, tramvai, initiativa „Scrisori calătoare” ia cu asalt traseul autobusului turistic,  duminică, 11 septembrie, ora 18.00. 
 
Va fi decorat cu 200 de scrisori caligrafice,  scrise  atât în limba română, cât și în limba engleză pentru strănii care care vizitează Bucureștiul. De asemenea, pe platforma superioară va avea loc un concert de muzică clasică, semnat de Muse Quartet, cu un program diversificat pentru o duminică reușită.
 
Sunt mesaje pozitive, cu scopul de a-i face pe călători să zâmbească și de a le reaminti că gesturile simple fac diferența. Inițiativa aparține proiectului ”Livrez Dragoste/ Atelierul de scrisori ( primul serviciu de scris și de livrat scrisori caligrafice), în parteneriat cu RATB.
 
*Traseul: Piața Presei Libere, Muzeul Satului, Arcul de Triumf,  Piața Victoriei, Piața Revoluției, Palatul Parlamentului, CEC, Piața Unirii, Universitate, Piața Romană, Piața Charles de Gaulle, Parc Herăstrău, Muzeul Satului.
Preț bilet : 25 Ron valabil 24 h
 
www.LivrezDragoste.ro
expeditor@livrezdragoste.ro

0 comentarii: