Goran Bregovic la Bucuresti: program si reguli de acces

Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de "Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta ! 
 
Evenimentul va avea loc pe 30 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti. In deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane Zuralia Orchestra si invitatii sai !
Doua categorii de bilete (Categoria A - VIP si categoria B) au fost suplimentate iar acum este momentul sa aflam programul si regulile de acces.
 
PROGRAM SI REGULI DE ACCES
Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:00 iar Zuralia Orchestra urca pe scena la 19:30, maestrul Bregovic urmand sa cante la ora 21:00 in cadrul unui show de zile mari !
 
In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga pubicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:
• sticle, conserve,
• mancare sau bauturi de orice fel,
• artificii, arme, obiecte periculoase,
• umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine),
• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),
• aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 
Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.
In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi si mancare, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
 
Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraeasca zona de eveniment o pot face dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alt bilet.
 
Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.
 
Accesul in zonele A si B se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona C a festivalului. Posesorii de bilete in Zona C nu vor primi bratara. Zona C se afla exact in spatele zonei B si asigura acces si pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K si E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun dar spectatorii pot cobori in Arena in zona B sau C.
 
Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale dar si la intrare in ziua concertului.
 
Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Copiii sub 7 ani au gratuitate insotiti de un adult posesor de bilet. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spatiu de dans!
 
BILETE
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, eventim.ro, myticket.ro si bilete.ro precum si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara.
 
Biletele inainte de concert au preturi speciale:
185 de lei – Categoria A (VIP) cu loc in tribuna (doua sectoare, stanga dreapta scenei)
119 de lei – Categoria B in picioare in fata scenei
75 de lei – Categoria C in picioare sau cu loc in spatele categoriei B, in Arena
In ziua concertului, biletele vor costa: 200 de lei Categoria A, 125 de lei categoria B si 100 de lei categoria C, in limita spatiului disponibil.
 
Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti
Un eveniment BetMusic Live Concerts powered Rin Grand Hotel, Magic FM si Romania TV

0 comentarii: