Akral Necrosis - Underlight Segregation TourOdata cu lansarea albumului “Underlight” via Loud Rage Music, Akral Necrosis pleaca la drum in cadrul “Underlight Segregation Tour”. Prima serie de concerte de promovare a noului material ii aduce pe black-thrasherii bucuresteni la Sofia, Iasi, Suceava, Craiova, Cluj-Napoca si Bucuresti.
 
Datele turneului:
14 octombrie – Sofia, Autumn Souls of Sofia Fest – Live&Loud || FB event page
21 octombrie – Iasi, The Gate Club
22 octombrie – Suceava, 31 Motors Pub
28 octombrie – Craiova, Teatrul Café Play cu Vulture Industries si Sulphur || FB event page
5 noiembrie – Cluj Napoca, Hard Club
12 noiembrie – Bucuresti, Quantic Club || FB event page
 
Lansarea albumului coincide cu primul show din turneul de promovare, pe 14 octombrie.
 
Akral Necrosis,  una dintre cele mai longegive si incapatanate trupe din underground-ul romanesc, mai exact din nisa pe cale de disparitie a black metal-ului (din RO), lanseaza un nou album full lenght cu numele de "Underlight". Trupa descrie noul album ca pe o evolutie naturala, lipsita de orice fel de compromis. Cu un concept care se leaga strans de ideea mortii, fara sa urmeze un fir narativ, "Underlight" reuseste sa fie un album si mai intunecat fata de materialele anterioare ale trupei.
Albumul a fost inregistrat la Studio 148, mixat si masterizat de Marius Costache, iar artwork-ul albumului a fost creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media. "Underlight" va fi lansat de Loud Rage Music in data de 14 octombrie.
 
Prima auditie cu public a albumului are loc pe 30 septembrie in Private Hell, Bucuresti. Mai multe detalii pe pagina de FB a evenimentului.
 
“Underlight Segregation Tour” este prezentat de Cavalleria Events.
 
Akral Necrosis Official FB
loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com

0 comentarii: