Handsome Monk Coffee House - un concept nou ce promite întoarcerea la originile cafelei



Handsome Monk Coffee House, un concept nou pe piaţa coffee shop-urilor din România, îşi deschide porţile joi, 15 septembrie 2016, ora 12:00, în cadrul centrului commercial ParkLake Plaza din Bucureşti. Începând cu această dată, iubitorii cafelei vor putea experimenta “întoarcerea la origini”, prin conceptul unic de design, metodele de preparare a cafelei ce datează începând cu anii 1800, până în prezent şi, nu în ultimul rând, prin detaliile arhitecturale.
Conceptul înglobează două tipuri de activităţi: self-service şi brewing coffee bar. Astfel, prin cele două baruri, clienţilor le este oferită o experienţă completă. Barul de self-service este destinat iubitorilor de preparate pe bază de cafea, oferindu-le o gamă largă de specialităţi atât calde, cât şi reci, iar pentru pasionaţii de istoria cafelei, barul de brewing va fi punctul principal de atracţie, unde pot experimenta diferite metode de preparare a cafelei (V60, Chemex, French Press, Aeropress şi Siphon).
 
Elementul inedit pe care conceptul Handsome Monk îl aduce este îmbinarea metodelor vechi de preparare a cafelei cu cele mai noi dispozitive destinate acestei activităţi. În acest sens, aparatul Trifecta, noua inovaţie din lumea cafelei, funcţionează după un principiu vechi de preparare (o combinaţie între French Press şi Aeropress), însă este “ambalat” în stil contemporan şi promite un gust echilibrat, diferit.
 
Bineînţeles, pentru obţinerea celei mai bune ceşti de cafea, indiferent de metoda de preparare este folosită cafeaua casei, un amestesc 100% Arabica, dar şi cele mai bune soiuri de cafea de origine (Brazilia Yellow Bourbon, Costa Rica Tarrazu, India Malabar).
 
Întregirea conceptului se va realiza în scurt timp, când va fi achiziţionat un prăjitor, iar cafeaua va fi prăjită direct în locaţie, inclusiv cafeaua pe care clienţii o pot cumpăra pentru acasă. De asemenea, ultimul trend de peste oceane va fi introdus în curând în locaţia Handsome Monk – Nitro Coffee.
 
Pentru mai multe informaţii, ne puteţi contacta la adresa de e-mail office@handsomemonk.com, puteţi accesa website-ul oficial sau vizita profilul pe reţelele sociale Facebook, Instagram, Twitter şi Pinterest.

0 comentarii: