Prima auditie a noului album Akral Necrosis va avea loc in Private Hell la sfarsitul luniiAkral Necrosis va astepta in clubul bucurestean Private Hell pe data de 30 septembrie, vineri, pentru a asculta in premiera noul opus negru al trupei, denumit "Underlight". Albumul va ajunge la urechile publicului incepand cu ora 22:00, urmand ca restul serii sa fie completat de un playlist special, ales de membrii trupei. Intrarea este libera si atmosfera - din partea casei, dar seara va poate costa auzul.
 
Albumul "Underlight" va fi lansat la doua saptamani dupa listening party-ul din Private Hell, simultan cu debutul turneului de promovare pe care trupa il va demara in data de 14 octombrie cu un show in cadrul festivalului Autumn Souls of Sofia, unde vor urca pe scena alaturi de trupe precum Den Saakaldte, Inferno, (EchO), The Stone samd. De mentionat ca trupa a anuntat inca din timpul show-ului din Quantic Club, sustinut alaturi de GRA, data concertului de lansare din Bucuresti - 12 noiembrie, aparitie care va pune punct turneului de toamna al noului material. Evenimentul, programat in Quantic,  se anunta unul cu totul si cu totul incendiar, urmand sa aduca impreuna o serie de invitati speciali ce vor fi anuntati in curand. 
 
Noul LP Akral Necrosis,  "Underlight", va fi disponibil din 14 octombrie, dar cei dornici sa fie atinsi mai repede de pesta fonica sunt asteptati vineri, 30 septembrie, in Private Hell pentru o seara de memento mori imbalsamata cu cele mai infernale muzici posibile, chiar in inima babiloniei de Lipscani. 
 
Album "Underlight"  contine 9 piese si va fi lansat de catre Loud Rage Music.
Playlist:
01. Separator
02. King in Yellow
03. Saturnian Gallows
04. Exhortatio ad Bellum
05. Purge
06. Sin Gauntlet
07. Hounds of Plague
08. Blackthrone
09. Underlight
 
Materialul a fost inregistrat la Studio 148, mixat si masterizat de Marius Costache.  Artwork-ul albumului poarta semnatura lui Costin Chioreanu/Twilight13Media.
 
Datele complete ale turneului de promovare vor fi anuntate foarte curand.
 
Molima e aproape!
Akral Necrosis Official FB
loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com

0 comentarii: