Vânătoare de povești în Pantelimon

Make a Point vă propune un nou proiect de revitalizare a periferiei Bucureștiului. De data aceasta vrem să dezgropăm poveștile și istoriile cartierului care ne este gazdă de aproape 7 ani – cartierul Pantelimon. Personaje, întâmplări, mituri urbane, secrete.

Vino cu noi în aventura asta! Combinăm vânătoarea de comori cu tururile de explorare a cartierului Pantelimon. Strângem povești despre cladiri și istoria oamenilor care au trăit sau încă trăiesc în ele.

Una dintre cele mai interesante povești va razbate prin acoperișurile cartierului: va fi transformată într-un mural, vizibil de pe Turnul de Artă din Pantelimon.

Dacă ai vânat povești de Pantelimon, atunci trimite-le la Make a Point. Forma în care ne trimiți poveștile rămâne la alegerea ta: scrise, înregistrări audio sau video, fotografiate sau chiar desenate.

Adresa:

electoric la andrada@makeapoint.ropoint@makeapoint.ro

sau printr-un porumbel voiajor la: Morarilor 1,  București

Să înceapă vânătoarea!

###

Proiect conceput de Make a Point și finanțat și dezvoltat prin programul Generator București 2021.
###

Make a Point este o Asociație culturală înființată în anul 2009 de către trei oameni de artă: criticul de film Viorica Bucur, regizorul de film documentar Mădălina Roșca și artistul vizual Alma Cazacu, care aduce cultura mai aproape de oameni. Geografic vorbind.

Asociația organizează expoziții, spectacole, proiecții de film, seminarii, workshop-uri și este un spațiu dedicat expunerii de lucrări și mesaje ale creatorilor contemporani într-un loc aparent inaccesibil artei: o fostă hală a Postăvăriei Române. În 2012 și în 2014, Make a Point a câștigat Premiul al II-lea și respectiv al III-lea pentru Artă și Cultură la Gala Societății Civile.

Pentru alte informații ne găsiți la: point@makeapoint.ro

Sau pe Facebook.

Daca nu ați mai fost la Make a Point, urmăriți link-ul:
www.makeapoint.ro/info_contact

0 comentarii: