Rusii “ocupa” Palatul - Corul Armatei Rosii Alexandrov în concert pe 9 octombrie la Bucuresti

Artisti de elita din Rusia vor urca pe scena Salii Palatului pentru doua spectacole de exceptie: “Corul Armatei Rosii Alexandrov” concerteaza la Bucuresti pe 9 octombrie iar baletul “Spargatorul de nuci” va fi prezent pe aceeasi scena pe 13 decembrie la Sala Palatului
 
Pe 9 octombrie “Corul Armatei Rosii Alexandrov” va oferi un impozant regal muzical la Sala Palatului din Bucuresti. Spectatorii vor asculta piese rusesti celebre, “Kalinka” si “Katiusha”, dar si prelucrari ale celor mai îndragite hituri lansate de-a lungul vremii de The Beatles si Queen, în interpretarea rasunatoare a celor aproape 60 de muzicieni din componenta ansamblului. 

Corul Alexandrov, considerat cel mai mare ansamblu artistic din Rusia, este renumit pentru finetea si puritatea interpretarii muzicale academice. Aranjamentele muzicale ale Ansamblului combina cu succes instrumentele populare rusesti – donara, balalaica si acordeonul cu butoane – cu instrumentele de suflat din metal si lemn.
https://youtu.be/lOfvkmJ7AR0
 
La putin peste doua luni de la evenimentul mentionat mai sus, publicul bucurestean va avea ocazia sa se delecteze cu o piesa de rezistenta a baletului rusesc. “Spargatorul de nuci” va prinde din nou viata pe 13 decembrie. Spectacolul de balet clasic ce istoriseste, în doua acte, una din cele mai îndragite povesti de iarna ale tuturor timpurilor, va fi  prezentat pe scena Salii Palatului, de catre prestigioasa Companie de balet clasic din Sankt Petersburg, condusa de Andrey Batalov.
https://youtu.be/1npGPKk9cd8
 
Biletele pentru concertul Corului Armatei Rosii Alexandrov din 9 octombrie si pentru baletul “Spargatorul de nuci” din 13 decembrie sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului si online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro, blt.ro, iabilet.ro si eventim.ro

0 comentarii: