TV5MONDE îți aduce Săptămâna Modei de la Paris la tine acasă!



27 septembrie – 5 octombrie
TV5MONDE îți aduce Săptămâna Modei de la Paris la tine acasă!

Pentru nouă zile, din 27 septembrie până în 5 octombrie, Parisul, « orașul modei » vibrează sub fascinația designului. Cu această ocazie specială, TV5MONDE te duce direct pe catwalk, în inima evenimentului ce atrage mii de pasionați ai modei și ai frumosului în fiecare sezon: Săptămâna modei de la Paris.

Trailerul foarte fashion al acestei serii de emisiuni de mode, aici, în pagina TV5MONDE în România.

Mai jos, o selecție a acestor programe speciale despre poveștile de cinema fascinante și uneori controversate din spatele creațiilor și ale creatorilor de modă adorați de o lume întreagă.

Toate emisiunile sunt subtitrate în limba română.

DOCUMENTAR:
CHRONIQUES D’UNE DECENNIE DE MODE / CRONICILE UNUI DECENIU DE MODĂ

JOI, 6 ȘI 13 OCTOMBRIE, DE LA 19:40

În numai zece ani, lumea modei s-a extins din Paris către tot mapamondul. În Noughties, Paris, istoricul oraș al luxului, creatori de modă adorați la scară mondială au fost invitați în fiecare an, iar asta a făcut ca acest eveniment să devină unul de primă talie, unde fiecare designer contemporan își dorește să își creeze propriul spectacol. Urmăriți documentarul CHRONIQUES D’UNE DECENNIE DE MODE și priviți cu atenție designerii care au conturat din ce în ce mai clar și mai profund lumea modei în ultimii zece ani. 
 
DOCUMENTAR
TENDANCE XXI / TENDINȚE XXI

SÂMBĂTĂ, 8 OCTOMBRIE, DE LA 17:00

Dinamismul creatorilor de modă francezi este binecunoscut și adesea considerat fascinant în universul modei mondiale. Emisiunea TENDANCE XXI a pregătit un program special realizat cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris, la care este ești invitat să iei parte pentru a împărtăși experiențele acestor artiști de talie mondială și a intra în lumea lor fascinantă, care ne face adesea să visăm.

DOCUMENTAR
VERSION FRANÇAISE  / VERSIUNEA FRANCEZĂ

SÂMBĂTĂ, 8 OCTOMBRIE, DE LA 12:30 ȘI SÂMBĂTĂ, 16 OCTOMBRIE, DE LA 21:00
Pentru Săptămâna Modei de la Paris, invitații noștri iconici, alături de câteva scurte reportaje, vă vor deschide lumea magică a modei franceze, să descoperiți și să redescoperiți Franța în această lumină, creatorii săi tineri, locurile sale chic și trendy.


INTERVIURI INEDITE
DÉMO DE MODE

10 – 15 OCTOMBRIE, DE LA 23:40
11 – 16 OCTOMBRIE, DE LA 16:40 PM

Un program special pentru o săptămână specială

Cu ocazia Săptămânii modei de la Paris, Viviane Blassel va avea ca invitați renumiți creatori de modă francezi pentru a vorbi despre propriile prezentări de modă de pe catwalk într-un cadru intim și relaxat, în cadrul noului program numit Démo de mode / Spectacolul modei. Spectatorii vor simți că au ajuns în inima fastuaselor prezentări de modă!

Printre designerii invitați: Alexis Mabille / Guillaume Henri, pentru Nina Ricci / Barbara Bui / Véronique Leroy / Julien David.

© Thinkstock

0 comentarii: