Narativ - Festivalul de lectură pentru copii, ediția a II-a

Narativ - Festivalul de lectură pentru copii, ediția a II-a
 
Ai auzit? Începe NARATIV - Festivalul de lectură pentru copii unde cititul e cea mai frumoasă aventură! La cea de a doua ediție, Nara și Tiv, ghizii noștri jucăuși, promit distracție dublă pentru copii, părinți și profesori în peste 100 de activități complet gratuite!

Te așteptăm să experimentezi cele mai moderne și atractive activități de lectură pe 24-25 septembrie și pe 1-2 octombrie 2016 la Școala Centrală din București (Strada Icoanei, nr. 3-5). Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul la atelierele preferate de pe site-ul http://narativ.ro/.

NARATIV cuprinde ateliere interactive, conferințe și spectacole special pregătite de către specialiști în educația nonformală și psihologia copilului. Astfel, copiii cu vârste în 3 și 14 ani vor desena, vor compune muzică, vor face teatru și chiar vor inventa propriile povești, în timp ce părinții și profesorii pot participa la conferințe și workshop-uri în cadrul cărora vor împărtăși cu experții în educație și parenting pentru lectură metode prin care pot face ca cititul să fie la fel de distractiv și acasă și la școală. Gaspar Gyorgy, Urania Cremene, Adina Rosetti, Barna Nemethi, Smaranda Nicolau sunt doar câțiva dintre specialiștii de la NARATIV.

Află mai multe despre Asociația Curtea Veche și programul național de lectură “Cărțile copilăriei” pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Powered by Kaufland Romania
Parteneri: Curtea Veche Publishing, Tinmar Energy, Școala Centrală București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, United Media România, Printcenter.ro, Scorseze Medical Group, Herlitz Romania, Sameday Courier, Artcrowd, British Council
Eveniment hidratat de La Fantana Romania
Parteneri media: Agerpres, Avantaje, BlitzTV, Elevate, GOKID.ro, Hyperliteratura.ro, Kooperativa 2.0, nONGuvernamental.org, Psychologies, Radio România Actualități, Radio România Cultural, știriONG.ro, SuntPărinte.ro, Totuldespremame.ro, UrbanKid.ro.
Susținut de: Minimax și Itsy Bitsy
Partener monitorizare presă: Klarmedia

0 comentarii: