Lansare de album Fjord - "Portrait for a Reflection" - 15 decembrie

FJORD - lansare de album (invitati ASEMIC si FLESH RODEO)

Final Step Productions va invita la un eveniment cu totul special pe 15 decembrie in Clubul Fabrica. Formatia Fjord lanseaza in Bucuresti albumul “Portrait For A Reflection”. Noul album al trupei a fost lansat in premiera anul acesta la Dark Bombastic Evening, in Alba Iulia, cu un real succes, urmand ca acum sa fie prezentat si fanilor bucuresteni.

Invitati speciali in acest concert sunt nimeni altii decat Asemic si Flesh Rodeo.

https://www.facebook.com/events/666184260210455/

══════════════
FJORD - Post Rock
https://www.facebook.com/FjordBandRo/

ASEMIC - Instrumental Progressive Metal
https://www.facebook.com/asemic.official/

FLESH RODEO - Alternative Metal
https://www.facebook.com/fleshrodeo/
══════════════
BILETE:
20 de lei - presale in reteaua iabilet.ro
25 de lei - la intrare, in ziua concertului

Joi, 15 decembrie 2016, ora 19:00
Bucuresti, Club Fabrica - Str. 11 Iunie, nr. 50
══════════════
FJORD este o formatie instrumentala influentata foarte mult de curentele shoegaze, post-rock si post-metal, care incearca adesea sa exploreze taramul armoniilor atmosferice.


Noul album al trupei, “Portrait for a Reflection”, a fost lansat in premiera anul acesta la Dark Bombastic Evening, in Alba Iulia, cu un real succes, urmand ca acum sa fie prezentat si fanilor bucuresteni.
“Portrait for a Reflection” este un omagiu adus armoniei dintre om si natura, puterii liberului arbitru dar si unui gand reconfortant, acela al apartenentei catre un univers infinit. Albumul contine 5 piese, fiecare reprezentand un element din natura, avand o directie mai mult sau mai putin clara prin titlul pe care il poarta dar si prin sonoritatea ei. 


“Portrait for a Reflection” este al doilea album al trupei FJORD dar, spre deosebire de “On Icy Shores”, albumul a fost gandit de la inceput ca fiind instrumental, imbinand printre altele, diverse elemente de post-rock, post-metal si progressive.

Formatia ASEMIC a fost infiintata la Bucuresti, in luna octombrie a anului 2013. Muzica formatiei este rezultatul backgroundului muzical al membrilor ce au activat in diferite formatii de metal pana la momentul infiintarii noii trupe, si al dorintei de exprimare muzicala fara ajutorul unei voci.
Stilul abordat este Instrumental Progressive Metal, cu influente de Jazz, Fusion si Djent.
ASEMIC inseamna Vlad Datcu - chitara, Liviu Maxim – tobe, Alexei Nichiforof – chitara bas si Tudor Scanteie - chitara.
Asemic a lansat in toamna anului 2015 primul material discografic, intitulat “Luminescentity” album care contine 8 piese si care poate fi ascultat pe www.asemic-official.bandcamp.com

FLESH RODEO este o formatie de alternative metal din Bucuresti. Bazele trupei au fost puse inca din anul 2008, insa actualul line-up a inceput sa prinda contur de abia spre finalul anului 2010, prima aparitie live avand loc in martie 2011. Pana in prezent, formatia a susţinut peste 70 de concerte alaturi de nume precum Alternativ Quartet, Luna Amara, Breathelast, White Walls, Coma, Karma To Burn, Implant Pentru Refuz, Point Blank sau Smallman, aparand si în cadrul festivalurilor B'estfest şi Rockstadt Extreme Fest. In octombrie 2013, Flesh Rodeo a lansat primul album de studio, "Tellurium-128", care contine 8 piese inregistrate si mixate de Marius Costache la Next Dog Studio. In vara lui 2015 au participat la Zilele Prieteniei Bergenbier, in trei orase: Brasov, Constanta si Craiova. La finele lui 2015, FLESH RODEO au lansat cel de-al doilea material discografic – EP-ul „End of Greatness”. In prezent, trupa lucreaza la urmatorul album de studio, care va fi intitulat „Things Will Never Get Better”.
══════════════
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), Hard Rock Cafe, dar si la Clubul Quantic, precum si in ziua concertului la intrare.

0 comentarii: