Akral Necrosis lanseaza albumul “Underlight” in Quantic Pub in cadrul unui eveniment special



Akral Necrosis lanseaza "Underlight" si inchid show-urile pe 2016 la Bucuresti pe 12 noiembrie in Quantic Club. Seara poarta numele de "Deathkult Underlight", iar ostilitatile vor incepe de la ora 20:00. Biletele vor putea fi achizitionate in presale la pretul de 20 de lei din reteaua iabilet.ro, iar in seara evenimentului la 25 de lei. 
 
Evenimentul de lansare a fost atent conceput alaturi de Cavalleria Events, cu sprijinul carora trupa a reusit sa selectioneze patru invitati speciali care vor urca pe scena clubului Quantic. 
Trupele invitate vor fi dezvaluite foarte curand, odata cu posibilitatea de a achizitiona bilete.
Akral Necrosis, una dintre cele mai longegive si incapatanate trupe din underground-ul romanesc, mai exact din nisa pe cale de disparitie a black metal-ului (din RO), lanseaza un nou album full lenght cu numele de "Underlight". Trupa descrie noul album ca pe o evolutie naturala, lipsita de orice fel de compromis. Cu un concept care se leaga strans de ideea mortii, fara sa urmeze un fir narativ, "Underlight" reuseste sa fie un album si mai intunecat fata de materialele anterioare ale trupei.
 
Albumul a fost inregistrat la Studio 148, mixat si masterizat de Marius Costache, iar artwork-ul albumului a fost creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media. "Underlight" va fi lansat de Loud Rage Music in data de 14 octombrie.
 
Playlist “Underlight”:
01. Separator
02. King in Yellow
03. Saturnian Gallows
04. Exhortatio ad Bellum
05. Purge
06. Sin Gauntlet
07. Hounds of Plague
08. Blackthrone
09. Underlight
 
Datele complete ale turneului de promovare vor fi anuntate foarte curand.
Akral Necrosis Official FB
FB event page: https://www.facebook.com/events/1594319027537387/

0 comentarii: