#concert: Trupa Postmodern Jukebox revine la București

Postmodern Jukebox revine în România pe 29 martie 2017, la Sala Palatului. Trupa promite din nou un show presărat cu hituri pop contemporane reinterpretate în stil vintage, cu parfumul secolului trecut. Organizator: Events.
 
Postmodern Jukebox pleacă în turneul european din 2017. Primul show este programat pe 27 februarie în Marea Britanie. După un spectacol excelent în România în primăvara lui 2016, când au ridicat mii de fani în picioare, membrii trupei au fost încântați să accepte din nou invitația Events pentru un alt concert în martie 2017, la București. Noul turneu vine ca o continuare firească a celui din 2016, care s-a desfășurat cu casa închisă prin toată Europa. “Cei de la Postmodern Jukebox sunt, fără exagerare, un suces postmodernist, reușind să își extindă succesul din online în lumea reală, cu turnee peste tot în jurul lumii, pentru mii de fani, al căror număr este în continuă creștere.” Buffalo News
 
Acum cu o componență de peste 70 de membri, trupa Postmodern Jukebox are în palmares un canal de Youtube cu 500 de milioane de vizualizări și 2 milioane de abonați. Au cântat la “Good Morning America”, au spart topurile Billboard și iTunes, au susținut sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea. Au făcut senzație pe Youtube atunci când coverul lor do-woop "We Can't Stop" (Miley Cyrus) a adunat peste 16 milioane de vizualizări. Varianta lor la “Creep”, piesa celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor “Royals”, cu 16 milioane de vizualizări pe Youtube, spunând că este coverul său favorit. Trupa a urcat pe scena MTV UK de curând, cu un cover în stilul anilor ’30 dupa piesa interpretei Elle King, “Ex’s & Oh’s”. Puteți urmări show-ul aici.
 
La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legătură între generații, cu piese fresh cu un sound familiar. Un spectacol de neratat, irezistibil pentru toate vârstele!
 
În funcție de distanța față de scenă, biletele la concertul de la Sala Palatului costă 120 lei, 150 lei, 180 lei, 220 lei, 350 lei - VIP, 550 lei - SILVER VIP (loc VIP, afișul turneului în ediție limitată), 750 lei - GOLDEN VIP (loc VIP, badge VIP, acces Meet&Greet după spectacol, afișul turneului în ediție limitată). PRESALE: în perioada 28 septembrie – 12 octombrie, toate biletele, mai puțin VIP, SILVER VIP, GOLDEN VIP, sunt disponibile la preț promoțional redus, astfel: 108 lei, 135 lei, 162 lei sau 198 lei, în funcție de distanța față de scenă. Biletele se pot cumpăra începând de astăzi, 28 septembrie, online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim.
 
OFFICIAL SITE
FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM

0 comentarii: