ALEXANDRINA - X - 19 Mai

Alexandrina sarbatoreste anul acesta zece ani de activitate muzicala printr-un mini - turneu in sali de spectacole, cu un show aniversar special, de peste doua ore, in care va interpreta atat piese din cele doua albume aparute pana acum, precum si multe piese noi, de pe viitorul album programat sa apara spre sfarsitul anului.

Live-urile sunt spectaculoase, este folosita e o gama larga de instrumente atat traditionale cat si electronice, Alexandrina fiind acompaniata de cinci muzicieni din Timisoara: Petre Ionutescu , Gabriel Almasi, Mihai Moldoveanu, Radu Pieloiu si Ovidiu Zimcea.

La Bucuresti, concertul va avea loc joi, 19 Mai, la Sala Radio (Studioul de concerte „Mihail Jora” al Societaţii Romane de Radiodifuziune) de la ora 20:00.

Biletele pentru acest eveniment costă 60, 80 si 100 de lei în funcţie de categorie şi vor putea fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

http://www.eventim.ro/ro/bilete/alexandrina-x-bucuresti-sala-radio-880622/performance.html

 
Alexandrina Hristov, originara din Chisinau, Republica Moldova, a cunoscut succesul artistic in Bucuresti, unde s-a mutat in 2006, dupa ce in 2005 a fost una dintre protagonistele filmului "Trois femmes de Moldavie", in regia lui Paul Cuzuioc pe a carui coloana sonora s-au aflat cateva dintre piesele sale.

In 2009 Alexandrina a lansat albumul “Om de Lut”, o colectie de cantece compuse intr-o perioada lunga de timp, unele chiar in copilarie. Succesul albumului, care contine piese cunoscute precum “Printre Flori”, “Fata Merge Pe Jos”, “Noi 2”, “De Cand Am Plecat” a provocat atat prezenta Alexendrinei la radio si televiziune, cat si aparitia ei la festivaluri importante din tara, cum ar fi Festivalul de Jaz de la Garana sau Festivalul International de Film Transilvania.

Alexandrina a fost prezenta si pe scene din Londra, Paris, Nantes, Moscova si Sankt Petersburg.

Al doilea album, “Flori de Spin”, a fost lansat in 2014, la Sala Radio din Bucuresti, in cadrul unui show audio-video spectaculos si contine hiturile “Orasul Umbre”, care este prezent si pe coloana sonora a serialului “Umbre”, produs de HBO Romania, “Pijamale Reci” si “Te iubesc”.

In ultimii doi ani Alexandrina a participat la festivaluri mari din tara precum Green Sound Festival, Untold si Airfield.

www.alexandrina.ro
www.facebook.com/alexandrinamusic
https://soundcloud.com/alexandrinahristov
https://www.youtube.com/user/AlexandrinaOfficial

0 comentarii: