Au început înscrierile pentru a 3-a ediție Arkadia ShortFest



Cineaștii își pot înscrie filmele pentru cea de-a 3-a ediție a Festivalului Internațional de Film Arkadia ShortFest. Festivalul se va desfășura anul acesta în perioada 2-4 septembrie, în deja binecunoscutul spațiu neconvențional al Uzinelor Camexip (Băicoi, Prahova).
 
Ediția din 2016 a festivalului va aduce iubitorilor de cultură, 3 zile de proiecții de film, workshop-uri și expoziții de artă. Arkadia ShortFest propune pentru anul acesta două secțiuni de festival, ambele cu deschidere internațională – una competițională (scurtmetraj studențesc de ficțiune) și una  necompetițională (scurtmetraj profesionist de ficțiune, documentar sau animație).
 
Regulamentul și formularul online pot fi găsite aici: http://www.arkadiashortfest.ro/ro/inscriere/
 
Termenul limită pentru trimiterea filmelor este 1 iulie 2016. Toate filme propuse pentru înscriere trebuie să fie produse după 1 ianuarie 2014. Filmele trimise spre selecție la edițiile precedente nu sunt eligibile.
 
La ediția din 2015 a Arkadia ShortFest au fost proiectate 36 de scurtmetraje internaționale, din care 12 au intrat în competiția pentru trofeul Arkadia - o lucrare special creată pentru eveniment de către un artist român contemporan. Publicul a desemnat câștigător scurtmetrajul ”Acordajul Profesorului Octav”, în regia lui Germain Kanda.
 
***
Detalii: www.arkadiashortfest.ro.
 
Ne puteți urmări pe Facebook: Arkadia ShortFest. 
 
Pentru informații suplimentare, ne puteţi scrie pe office@arkadiashortfest.ro.

0 comentarii: