Rock Over Ludus suna adunarea!

Rock Over Ludus este noua denumire a festivalului  Remember Rock in Ludus, care va avea loc in perioada 22-23 iulie 2016, in Parcul Tineretului din localitatea Ludus, judetul Mures.

Ca urmare a invitatiei primite din partea organizatorilor, Promusic Events a decis sa sustina acest festival. Prin parteneriatul creat se urmareste construirea unui festival care sa poata concura cu alte evenimente de gen cu traditie din Romania.

“Am raspuns prompt invitatiei organizatorilor de a ne alatura acestui festival considerand ca exista un potential pentru acest gen de eveniment in zona. Ne bucuram ca putem contribui la ridicarea unui nou festival rock & metal din Romania.” a declarat Nelu Brindusan, CEO Promusic Events.

Daca la prima editie a festivalului (care a fost votata de catre public, in cadrul Metalhead Awards, cel mai bun festival la categoria Best Small/Emerging Festival) au cantat exclusiv formatii autohtone, dintre care amintim Dirty Shirt, Bucovina, Luna Amara, Altar etc, pentru editia din acest an organizatorii au invitat atat formatii autohtone, cat si formatii straine.

In  zilele urmatoare vor fi anuntate primele formatii care vor participa la Rock Over Ludus 2016!

O filmare de la editia precedenta a festivalului se poate urmari aici: https://www.facebook.com/rememberrockinludus/videos/vb.1454581241526279/1574417436209325/?type=3&theater

Evenimentul este sustinut si in acest an de Primaria si Consiliul Local Ludus.

0 comentarii: