James, in premiera in Romania, in cadrul Lazy Monday

Mit sau realitate, ziua de luni ne da tuturor batai de cap. Cum ar fi daca n-ati mai astepta sa treceti repede de ziua de luni, ci s-o petreceti cum se cuvine, ca pe o zi de vara, cu chef, muzici si voie buna?
 
Lazy Monday va da ocazia sa va intoarceti luni dimineata la serviciu cu gandul linistitor ca seara va veti intoarce la petrecere, un fel de zi de duminica prelungita, la care visam toti.
Iata ca Lazy Monday a inventat cea mai buna zi de luni a anului.
 
Prin urmare, luni, 11 iulie 2016, in Bucuresti, la Teatrul de Vara din Parcul Herastrau, Lazy Monday va aduce trei concerte intr-o singura seara.
 
Capul de afis al evenimentului este James, una dintre cele mai bune formatii britanice, veterana in peisajul rock-ului independent, apreciata de critica de specialitate si cu un succes constant si insemnat la public. Cu o istorie de mai bine de 30 de ani, cu 14 albume de studio si peste 25 milioane de albume vandute in lume, James, inca din 1986, a produs un numar important de single-uri devenite instantaneu hit-uri, Sit Down, Come Home, She’s A Star sau Born of Frustration.
 
Euforic si contemplativ, abraziv si cald, deopotriva, cel mai recent album, Girl At The End Of The World, a fost lansat in 18 martie 2016 si in opinia trupei este si cel mai bun. Albumul este produs de Max Dingel (The KillersMuseWhite Lies) si lucrat alaturi de legendarul muzician Brian Eno. “Esenta trupei James o constituie concertele live”, declara basistul trupei, Jim Gleenie. Actor si dansator, vocalistul Tim Booth face din concertele James experiente electrizante, de notorietate fiind comunicarea permanenta, vie si hipnotizanta cu publicul.
 
In perioada urmatoare, Lazy Monday va face cunoscute numele celorlalte doua trupe ale evenimentului de luni, 11 iulie 2016.
Cele trei concerte vor avea loc pe scena Teatrului de Vara din Herastrau, situat in cel mai mare parc din capitala si cel mai mare parc european din interiorul unui oras. Amfiteatrul in aer liber se afla aproape de intrarea in Parcul Herastrau de la Arcul de Triumf.
Biletele pentru evenimentul Lazy Monday sunt disponibile online pe EventBook.ro si in Bucuresti, in Libraria Engleza "Anthony Frost", Libraria Franceza "Kyralina" si Libraria Hecate. Biletele pot fi procurate la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia locurilor in locatie si perioada achizitionarii:
 
in pre-sale, pana in 15 mai: Cat II (fara loc) - 150 lei, Cat I -170 lei, Cat VIP - 190 lei; in perioada 16 mai – 10 iulie: Cat II (fara loc) - 175 lei, Cat I - 200 lei, Cat VIP - 220 lei; in ziua evenimentului (11 iulie): Cat II (fara loc) - 195 lei, Cat I - 220 lei, Cat VIP - 240 lei.
 
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la info(at)lazymonday(punct)ro
                                         -------------
www.facebook.com/aLazyMonday www.instagram.com/alazymonday www.lazymonday.ro

0 comentarii: