Trip Talks #15: Maroc, tara labirint | cu invitata Andreea Machidon, arhitect

Trip Talks #15: Chemare și labirint – 4000 de km de poveste in MAROC | invitata Andreea Machidon, arhitect

_____ Andreea Machidon_____
Căutător, călător, creator. Filtrele călătoriilor mele au nuanțe de arhitectură, fotografie și natură trăită. Sunt architect și tot ceea ce pornesc a face are formă de proiect : ideea este întotdeauna o chemare, schița apare ca o suită de puncte pe hartă, proiectul este întotdeuna un neașteptat care se conturează după legi proprii și detaliile apar și se rezolvă la intersecția atât dintre planificat și neplanificat, cât și dintre uimire, bucurie și recunoștință.

_____MAROC_______
Am plecat la drum în căutarea culorilor. De la sud spre nord, Marocul se dezvăluie ca personaj cu multiple identități. Peisajele interioare ale acestuia se contrazic în aparență, dar dialoghează la nivel ascuns printr-un fir narativ comun : misterul. Pe covorul șansei de a cunoaște acest tărâm, a urmart un zbor în 2 peste Atlași, cobor pe deasupra dunelor; mă pierd cu simțurile prin orașe, planez peste oceanele de liniște, mă cobor peste gusturi și mirosuri delicat-elegante, virez peste continua senzație de ne-timp și ne-loc... looping în ritm de dans tribal și aterizez în ”ce urmează?”.

____ Trip Talks la Journey Pub____
Trip Talks este o serie de evenimente culturale publice, desfășurate sub forma unei adevărate întâlniri în spațiul public, o întâlnire în care publicul și invitatul devin un singur om care trăiește călătoria transformatoare!

* Evenimentul se desfășoară cu intrare liberă, în limita a 100 de locuri.

Contact organizare și rezervări: 0752 285 286

Parteneri media: Orasul Vorbeste RRC, OrasulM.eu, Urban.ro, Daily Traveller, Filme-carti.ro, Romania Pozitiva, ROEvents, InOras.ro, Gratuitor.ro, Anyplace.ro, ChestiiUrbane.ro, Bookblog.ro, JudyFlorescu.com

0 comentarii: