We Singing Colors live la Energiea - 21 aprilie

We Singing Colors este indie-pop, are 5 ani şi vine din Bucureşti. A văzut deja mai toate oraşele mari din România şi câte ceva din India, Republica Moldova şi Bulgaria, de pe scena; are un album la activ, „Made of wool, made of heavy metal” (https://goo.gl/msDTY3), lansat chiar în Energiea în 2014 şi o componenţă proaspătă: Andrei Haţegan (voce, chitară acustică), Roxana Niculae (voce, clape), Vlad Ionescu (tobe), Narcis Axinte (bas, chitară electrică), Adrian Dupont (bas).

We Singing Colors şi-a format o identitate aparte aşezându-se confortabil în zona foarte melodică a indie-ului, ca stil muzical, şi experimentând constant în ceea ce priveşte locurile şi felurile în care cântă: de la intimitatea unui taxi („Day for my eyes” - https://goo.gl/pCNUDP), la atmosfera din pădure („Say you’re mine” - https://goo.gl/wGksSz) sau naturaleţea unei cântări acustice („Far, Far, Far” în Sofia - https://goo.gl/uhcQ9F) şi până la scenele de festival (Peninsula, Street Delivery, Shorts Up, Bucharest Green Sounds, Focus, Femei pe Matasari şi multe altele).

Cel mai recent single/clip a fost lansat luna aceasta. Piesa „Destiny” a fost înregistrată şi produsă în Londra la Milk Studios & NMP Studios, împreună cu Tom Aitkenhead şi Andrei Nicula, videoclipul e semnat de tânărul regizor Mihai Dragolea, câştigătorul premiului cel mare la Docuart 2015 şi nominalizat anul acesta la Premiile Gopo, iar personajele din clip sunt interpretate de Georgiana, Alberto şi Bondi, 3 copii plini de energie de la Clubul de Educaţie Alternativă din Ferentari (o iniţiativă a Policy Center for Roma and Minorities).



Joi, pe 21 aprilie, îi primim cu drag, ca de fiecare dată, pe scena Energiea, în strada Brezoianu nr.4, de la ora 21:30, pentru o cântare caldă, ca-ntre prieteni, aşa cum îi şade cel mai bine trupei. 

Fb event: https://www.facebook.com/events/1719679978281018

www.wesingingcolors.com
www.facebook.com/wesingingcolors
www.instagram.com/wesingingcolors
www.youtube.com/wesingingcolors/videos
www.we-singing-colors.bandcamp.com

www.energiea.ro x www.facebook.com/energiea

0 comentarii: