Sound & Vision Festival - 20.05 - 22.05.2016

În perioada 20-22 mai, ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București, provoacă bucureștenii la o sesiune de escapism urban alternativ, într-o locație istorică, Gara Regală Băneasa, unde sound-ul 100% românesc și videomapping-ul conceptual vor transpune publicul într-o realitate sinestezică autentică.

Sound & Vision Festival 2016 propune 3 zile de experimente acustice și vizuale, un line-up eclectic ce aduce pe scenă atât live band-uri românești consacrate, ale căror piese sunt apreciate pe scena internațională, cât și newcomeri pregătiți să administreze o doză de sound românesc neconvențional, în timp ce DJ set-urile și vizualurile 3D ale celor de la Mindscape Visual Studio vor stimula percepțiile celor prezenți și vor întreține acest melanj senzorial 100% românesc.

Fiecare suflet îndrăgostit de viziuni alternative își va găsi momentul de eliberare și conectare cu frecvența proprie la Sound & Vision Festival, fiecare zi fiind dedicată unei scene muzicale reprezentative pentru cultura urbană a acestui moment, iar intrarea este liberă.


FB event: https://www.facebook.com/events/1264013610293358/


VINERI, 20 mai I Golan I YellLow I Otherside I Satellites I Helen I DJ Andreea Veder

Sound & Vision debutează vineri, 20 mai, cu mix eclectic de artiști și o varietate de sunete si experiențe. Așa cum ne-au obișnuit, dupa concerte în Berlin și Londra, cei de la Golan vor aduce pe scenă o doză de inventivitate și spontaneitate prin live actul lor cu influențe electro și nu-disco, în timp ce Helen, cunoscută pentru single-ul ”Tell me”, inclus pe noul său EP “In Another Place”, ce se va lansa în cursul lunii mai, va încălzi scena și urechile celor prezenți cu stilul ei inconfudabil indie-pop. În continuare, Satellites vor galvaniza spiritele cu un amestec foarte energic de funk, noise și electro rock, în timp ce Otherside vor cânta utimul lor album “Neverending”, dând dovadă de o abilitate ingenuă în a imbina în mod remarcabil elemente de dance, hip-hop și soul. Pe final, YellLow vor captiva auzul și imaginația cu armoniile vocale ale Luizei, iar DJ Andreea Veder ne va bucura cu selecția ei muzicală în interludiile concertelor live.


SÂMBĂTĂ, 21 mai I Alternosfera I Grimus I Eyedrops I The Kryptonite Sparks I Baby Elvis I Lougout DJs

Ziua de sambată, 21 mai, este dedicată rock-ului alternativ românesc de calitate. Artiștii ce vor electriza atmosfera sunt cei de la Alternosfera, băieții din Chișinău, deja binecunoscuti pe plaiurile mioritice, alături de Grimus, care în anul aniversării lor de un deceniu, vor continua ziua, urmând ca după Sound & Vision să concerteze în această vară, în deschiderea formatiei Queen la București și Sofia. Adepții unui stil mai relaxat, Baby Elvis și Eyedrops ne pregătesc reprezentații indie și alternative rock, un mix perfect pentru o seară de mai în București, iar The Kryptonite Sparks vor înflăcăra spiritele de la primele acorduri ale single-ului “Si golanii beau ceai”. Pe tot parcursul serii, Logout DJs (Bogdan Serban & Alexandru Anghel) vor întreține atmosfera în timpul pauzelor de la scena de live cu beat-uri electro-rock și vor crea contextul perfect pentru sesiuni de socializare intense în zona de relaxare a festivalului.

DUMINICĂ, 22 mai I Șuie Paparude I Argatu I Fantome I Omul Gnom I Psihotrop I DJ Vlad Dobrescu

Ultima zi a festivalului, duminică, 22 mai, va fi dedicată underground-ului românesc, curentului veridic și nealterat de hip-hop românesc. Alături de DJ Vlad Dobrescu și nume consacrate - Șuie Paparude si Argatu, festivalul Sound & Vision aduce pe scenă tinere talente promițătoare - Fantome, un proiect sustinut de către cei de la Subcarpați, vor fi acompaniați de Omul Gnom, care urmează sa lanseze primul EP din colecția “Criminal Liric in Serie”, și tânărul Psihotrop, un artist în vârstă de numai 18 ani, care va surprinde audiența cu o sesiune de freestyle rapping.

Alături de experimentaliștii de la Grolsch, Sound & Vision a pregătit în acest an o zonă de chill out 360 de grade, în care participanții la festival vor putea apăsa butonul de refresh, reload & keep on partying.

Sound & Vison Festival 2016 staționează pentru 3 zile în Gara Regală Băneasa, între 20-22 mai, pentru a trasa viziuni alternative ale spațiului urban contemporan, și pentru a conecta locuitorii Bucureștiului cu vibrația neîntreruptă a orașului.

ARCUB te provoacă să descoperi #BucurestiulALTERNATIV, la Sound & Vision Festival 2016, odată cu împlinirea a 20 de ani de activitate!

0 comentarii: