MOLECULE F TALKS by BUCHAREST BIENNALE

MOLECULE F TALKS 1 Comunicarea în modă
Invitat: Mirela Bucovicean Moderator: Răzvan Ion
Miercuri 20 aprilie 2016, 19.00
FB event: www.facebook.com/events/769920496477130/
@Molecule F Concept Store
Promenada Mall Etaj 1

"Moda este un decor, un fundal sau o scenă, la fel ca în teatru."
(Roland Barthes)


Prima ediție a MOLECULE F TALKS va avea ca invitat pe fondatorul Molecule F, Mirela Bucovicean, care va discuta despre rolul comunicării în modă, mecanismele de promovare și rolul social media în PR.
Molecule F Talks este o serie de dezbateri care se va desfășura în Molecule F Concept Store (Promenada Mall) cu o frecvență regulată și care va aduce pe scenă diverse personalități, care studiază, analizează sau creează fashion design, pentru a deconstrui și a discuta domeniul din perspectivă transdiciplinară.

Cu un limbaj accesibil, fiecare ediție va fi o resursă de informație și va aduce noi perspective asupra modei din poziții diferite de la designeri și arhitecți, la artiști sau curatori, fotografi sau teoreticieni, comunicatori sau oameni de afaceri.

Mirela Bucovicean este un antreprenor de succes și fondatorul Molecule F. Specialistă în comunicare, ea fost inclusă de revista Business Magazin in “Top 200 – Cele mai puternice femei din business”.
Moderatorul permanent al Molecule F Talks va fi Răzvan Ion, profesor, curator, teoretician, art advisor și co-fondator al Bucharest Biennale. El a fost profesor asociat la University of California, Berkeley; Universitatea din Lisabona; Central University of New York; University of London; Universitatea din Sofia; Universitatea din Kiev ș.a. A ținut conferințe și prelegeri la diverse instituții de artă precum Witte de With, Rotterdam; Kunsthalle, Vienna; Art In General, New York; și predă un curs de studii curatoriale și gândire critică la Universitatea București.

Molecule F Talks este un eveniment realizat în colaborare cu Bucharest Biennale - Bucharest International Biennial for Contemporary Art.
www.molecule-f.com www.bucharestbiennale.org

0 comentarii: