S-a încheiat cea de a treia ediție DARK SIDE NIGHTS



De ce Underground? De ce  Muzică cu Atitudine? De ce trupe (încă) necunoscute? De ce Dark Side Nights?
 
Acestea sunt o parte din întrebările pe care le primim frecvent de la voi. Sunt doar o mică parte din marea parte ce se poate numi piață muzicală românească. Sunt întrebari pe care le primeam la început de 2016, cand încă rănile erau deschise, iar speranțele uriașe.
 
Acum, după jumatate de an de la Colectiv, speranțele nu mai sunt nicidecum uriașe, ba mai degrabă au lăsat loc decepțiilor și dezamăgirilor. Poate că sună a laudă de sine, dar da, noi, Dark Side Entertainment, suntem printre puținii dintre cei ce și-au ținut cuvântul și și-au respectat promisiunile.
 
La începutul acestui an am spus că Vrem să vă ascultam. Vrem să vă transmitem. Vrem să comunicăm. Vrem să lucram pentru voi, cu voi. Vrem o piață normală. Vrem o normalizare. Vom lupta pentru o piață normală. Vom lupta pentru normalizare.” 
 
Ne-am ținut de cuvânt și ne-am bucurat că nu am fost singuri în acest demers. 
 
Astfel, primăvara a adus publicului bucureștean cea de a treia ediție Dark Side Nights în perioada 5 februarie-23 aprilie, ediție desfășurată unde altundeva decât în club Fabrica, locul ce a susținut necondiționat demersurile noastre.
 
Dark Side Nights 3 a însemnat:
·         90 de zile;
·         15 evenimente;
·         43 de trupe 100% românești atât consacrate, cât și din noul val;
·         aproximativ 3.000 de participanți;
·         genuri muzicale diferite și atmosfera unică la fiecare eveniment,
·         lansări de single-uri, videoclip-uri , EP-uri și albume.
 
Am descoperit o comunitate dominată de principii sănătoase, așa că mulțumirile și respectul nostru merg către voi, cei care ați aderat la valorile noastre și le-ați împărtășit cu aceeași pasiune ca și noi. 
 
Vă mulțumim pentru implicarea voastră, ne cerem scuze pentru stângăciile noastre și vă promitem ca în toamnă vom reveni în forță, cu noi evenimente și cu noi concepte muzicale. Până atunci însă, ne puteți urmări pe dark-side.ro, pentru a afla ce fac trupele Dark Side, la ce festivaluri cântă în această vară și ce mai punem la cale.
 
Mulțumim din suflet tuturor! 
 
Sărbători liniștite și pline de atitudine!

0 comentarii: