Concert aniversar de 5 ani Aeon Blank in Fabrica



Pentru a marca primii 5 ani de activitate, Aeon Blank multumește fanilor, colaboratorilor și prietenilor printr-un concert aniversar în club fabrica. Alături de noi, vor urca pe scenă prietenii noștri de la Between Colors, Sticks and Stones, precum și alți invitați surpriză.

Aeon Blank este trupa de rock alternativ, cu influențe dark wave, gothic și metal, formată în 2011 și care a debutat cu piesa “Of Gravity And Passion”, urmată de "Auguries of Innoncence”, “Late Autumn” și “Kong”, de pe primul material discografic, Handmadegods & Godmadedemons (2012). 
Dark Waters (2015), cel de-al doilea material Aeon Blank, a fost lansat în 2015 sub Universal Music România..., trupa fondată de Emil Luca (2011 - vocal and guitar) devenind tot mai solidă și mai bine conturată, atât din punct de vedere al produsului artistic, cât si prin membrii săi Mircea Becherescu (2012 - chitară), Adrian Popescu (2015 - bass), Radu Artin (2015 - drums) & Zory David (2015 - keyboards & samples). Piese ca „Dark Waters” si „Behind Closed Doors” au beneficiat de videoclip (ultimul fiind semnat de Alexandru Popescu și Florin Babei)


OPEN DOORS: 20:00


Bilete se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in retelele iaBilet sau pe www.eventbook.ro

Graphic Design: Emil Luca
Photo: Christina Oné | Christina One Photography

0 comentarii: