Debutul turneului național DRACULA PE GHEAȚĂ se amână pe data de 20 aprilie

Debutul turneului național „DRACULA PE GHEAȚĂ” al Teatrului din Sankt Petersburg se amână pentru data de 20 aprilie. Pentru o mai bună configurare a turneului, cauzată de reprogramarea spectacolul DRACULA PE GHEAȚĂ de la Cluj-Napoca de pe 8 pe 22 aprilie, si spectacolul de la Sala Palatului din București, anunțat inițial pentru data de 6, se reprogramează pentru 20 aprilie.
 
Programul final al reprezentațiilor din România:
București, Sala Palatului, 20 aprilie
Cluj-Napoca, Sala Polivalenta, 22 aprilie
 
Ice Vision Productions a creat acest spectacol mergând peste limitele normale ale unui spectacol tradițional de patinaj. Teatrul pe Gheață din Sankt Petersburg, împreună cu olimpicii Tomáš Verner, Surya Bonaly și Philippe Candeloro promit în continuare fanilor o seară unică, de neuitat. Deși amânarea unui eveniment nu este niciodată o decizie ușor de luat, pentru o mai bună logistică a desfășurării celor doua reprezentații din România, am fost nevoiți sa le reprogramăm la o diferență de două zile, pentru a coordona transportul artiștilor și echipamentelor” spune Cristian Gamentz, Managing Director SG.
 
Biletele cumpărate pentru data de 6 aprilie își mențin locurile și valabilitatea. Spectatorii care nu pot ajunge miercuri, pe 20 aprilie, au opțiunea de a returna biletele și primi contravaloarea lor, contactând rețeaua EVENTIM la adresa contact@eventim.ro.
 
În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 90, 130, 170, 210, 250, 290 și  330 lei atât la București, cât și la Cluj-Napoca. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din București, str. Polonă, nr. 15.

0 comentarii: