Anamaria Maranda & EasyJazz Band@BackYard - 20 mai

Anamaria Maranda & EasyJazz Band vă invită vineri, 20 mai, începând cu ora 20:00, la o seară neconvențională de jazz în grădina Backyard.
 
Într-o formulă inedită, avându-l pe Liviu Mărculescu la trombon, Anamaria & EasyJazz Band vor interpreta piese din repertoriul jazz american al anilor 60, alternându-le cu momente groove, soul, pop și rock. Nu vor lipsi reinterpretările și reorchestrările de piese cunoscute în dulcele stil... jazzistic. Cu alte cuvinte, va fi un concert jazz condimentat!

Anamaria Maranda este cunoscută publicului prin proiectele muzicale dintre cele mai diverse. Este absolventă a Conservatorului din București și pasionată de sonoritățile muzicilor tradiționale, pe care cu ușurință le putem recunoaște în interpretarea ei vocală.
 
Deși la începutul carierei, Anamaria a lăsat impresii puternice pe oriunde a cântat. „O voce deosebită, o prezenţă foarte agreabilă, tânără absolventă de Litere și Conservator [...] care ar putea face şi carieră internaţională dacă e bine îndrumată, promovată şi susţinută […] și care cucerește ascultătorii de la prima piesă.” (Romania-Actualitati.ro)

Vocea ei va fi acompaniată de muzicieni remarcabili:
Liviu Mărculescu - trombon
Dumi Dumitrache – chitară
Eugen Amarandei – contrabas
Gabriel Bălașa – percuții

Suport artiști: 25 lei
Rezervări la 0734.47.47.47

0 comentarii: