MANOWAR anunta primele date din turneul de adio

Trupa emblema a Heavy Metal-ului,  MANOWAR, a anuntat recent turneul de adio printr-un mesaj adresat fanilor. Primele date confirmate sunt cele din Germania. 
 
Timp de aproape patru decenii, MANOWAR si-au faurit stilul propriu, cu imnuri nemuritoare, componenta vizuala puternica si valori de neinduplecat, precum onoarea,  loialitatea si prietenia, formand o legatura unica si indestructibila cu legiunile lor de sustinatori.  
 
Invidiati de multi pentru convingerile de nestramutat, dedicarea fara margini si atitudinea caracterizata de motto-ul “fara compromisuri si fara regret”, MANOWAR nu s-au abatut niciodata de la calea lor.
 
In timpul carierei, MANOWAR au castigat numeroase distinctii de aur si platina, au derulat peste 35 de turnee si au fost cap de afis in locatii cu capacitatea cuprinsa intre 10.000 si 50.000 de locuri, in care au performat cu casa inchisa.  
 
Indrazneti si cu spirit de aventura inca de la albumul de debut “Battle Hymns”, depasind mereu realizarile predecesorilor, si-au stabilit propriile standarde. Printre modurile in care si-au onorat fanii in decursul timpului, MANOWAR au organizat propriul festival (la care au luat parte fani din 40 de tari), au stabilit recorduri ce vizeaza durata si volumul concertelor, au inregistrat un cantec in 18 limbi si au semnat un contract cu propriul sange pentru a-si arata devotamentul pentru Metal.   
 
“Turneul ‘Gods And Kings’ a fost un moment de pionierat in cariera noastra. Totul a fost magnific: scena, sunetul, efectele video si voi, fanii nostri!  Dupa un astfel de turneu extraordinar a fost clar pentru noi ca urmatorul trebuie sa fie si mai grandios si sa depaseasca tot ce am facut pana acum; sa fie implinirea visului oricarui Manowarrior. Atunci va fi momentul suprem pentru a spune multumim si adio. “  
 
Cu o durata de peste doua ore, debordand de hituri lansate de-a lungul celor aproape patru decenii ale istoriei MANOWAR, The Final Battle World Tour va fi o experienta ce se intampla o singura data in viata unui fan al Metalului.
 
 “ Vom porni in The Final Battle asa cum am facut in intreaga noastra cariera: vom da TOTUL pentru fanii nostri! Victoria este a noastra, dar gloria este a legiunilor noastre de Fani!” a spus Joey DeMaio.
 
The Final Battle World Tour 2017 – Primele date confirmate:
Vineri, 24 noiembrie 2017 – Zenith – Munchen, Germania
Luni, 27 noiembrie 2017 – Messehalle – Erfurt, Germania
Marti 28 noiembrie 2017 – Tempodrom – Berlin, Germania
Vineri 1 decembrie 2017 – Grugahalle – Essen, Germany
Duminica 3 decembrie 2017 – Sparkassen Arena – Kiel, Germania
Marti 5 decembrie 2017 – Palladium – Koln, Germania
Vineri 8 decembrie 2017 – Jahrhunderthalle – Frankfurt/Main, Germania
Marti 12 decembrie 2017 – Arena Trier – Trier, Germania
Vineri 15 decembrie 2017 – Porsche Arena – Stuttgart, Germania
 
Biletele pentru access general se gasesc exclusive pe www.lb-events.de. Un numar limitat de bilete tiparite, suvenir, sunt disponibile pe principiul “primul venit, primul servit”.
 
Upgrade-uri Ultimate Fan, care ofera o experienta live mai complexa, vor fi puse in vanzare mai tarziu.  
 
Upgrade-uri Ultimate Fan sunt valabile doar impreuna cu un bilet valid pentru access general. Fanii ar trebui sa intre imediat in posesia acestuia din urma.
 
Pentru detalii despre bilete si update-uri constante  urmariti trupa MANOWAR pe manowar.com and facebook.com/manowar.

0 comentarii: