Loredana a avut bis dupa bis la Webstar Hall in New York, iar show-ul ei a depasit programul de functionare al salii de concerte

Aflata la New York pentru un concert umanitar, Loredana le-a pus probleme serioase celor din administratia unuia dintre cele mai celebre teatre din Manhattan, Webster Hall.

Mai intai a fost coada de la intrare. Cei care voiau sa o vada pe Loredana in concert au stat mai bine de o ora la coada pentru a intra, unii dintre ei cumparandu-si bilet pe ultima suta de metri.

Apoi a fost prelungirea orei de terminare a concertului. Initial Loredana trebuia sa cante 80 de minute plus un bis, dar cum bis-urile au fost in serie si nu se mai opreau, artista a cantat peste 2  ore pana cand cei din administratia incintei le-au spus ca se apropie ora de inchidere a salii.

Concertul exploziv al Loredanei, impreuna cu trupa sa Agurida, a urmat structura celei mai recente mari productii de la Sala Palatului, Imaginarium, chiar daca asta a insemnat un efort special pentru toata echipa.

Desi n-a avut alaturi celebra ei echipa de stilisti si designeri, jurata de la Vocea Romaniei a avut 8 schimbari de tinute pe parcusul concertului, a schimbat ritmuri de la muzica lautareasca pana la cele mai moderne ritmuri si, ca de obicei, a gasit loc si pentru inovatie – cu un invitat special.

Pastrand traditia invitatilor surpriza (Loredana e singurul artist roman care nu anunta inaintea concertelor cine vor fi invitatii speciali) pe scena a urcat alaturi de ea Cornelius Loy, un artist foarte special, si un prieten apropiat al Loredanei, care canta la un instrument electronic foarte rar si inovator care este controlat de muzician doar prin vibratie fara contact fizic, theremin.

In sala s-a aflat si una dintre colaboratoarele apropiate ale lui Tiesto, artista cunoscuta sub numele JES, nominalizata la premiile Grammy anul trecut, dar si o fana a Loredanei in virsta de 92 de ani, bucuoasa sa retraiasca atmosfera atat de draga de acasa. Loredana a fost extrem de impresionata de vivacitatea spectatoarei si i-a dedicat un moment in show, iar dupa spectacol a reintalnit-o la o discutie privata in cabina sa.

Concertul al caror incasari vor merge catre programul Cartile Copilariei a fost urmat de o licitatie caritabila la care americanii, dar si romanii stabiliti la New York au donat bani pentru cartile care vor fi cumparate pentru copiii din zonele defavorizate din Romania. Zilele viitoare Asociatia Curtea Veche, impreuna cu organizatorul local, Mara Society, vor face publice incasarile rezultate din acest concert caritabil.

0 comentarii: