Auto Total Business Show revine în forță la București

Demonstrații incendiare de drift auto, mașini tunate cu sex-appeal, inovații tehonologice și componente revoluționare, de ultimă generație, 35 000 mp. cu noutăti din domeniul pieselor auto originale si aftermarket îi așteaptă pe bucureșteni în week-endul 11-12 iunie la cea de-a cincea ediție a evenimentului devenit tradiție pentru iubitorii de automobile din Capitală: AUTO TOTAL BUSINESS SHOW. Cel mai mare eveniment automotive din România dedicat producătorilor de gen, precum și echipamentelor pentru service-uri, revine în forță la Romexpo, în Pavilionul Central, pentru miile de pasionați ce vibrează odată cu sunetul motoarelor puternice și care se întâlnesc an de an la evenimentul organizat de AD Auto Total, în parteneriat cu Romexpo și Camera de Comerț a României.


Peste 120 de expozanți, cei mai mari producători din domeniu, își așteaptă vizitatorii la Romexpo cu ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații tehnologice și demonstrații tehnice.
“Cu un total record de peste 140 000 vizitatori la toate edițiile de până acum și o prezență națională (București și Iași) AUTO TOTAL BUSINESS SHOW devine din ce în ce mai spectaculos de an la an, atrăgând cele mai puternice branduri din industria producătoare de piese auto, accesorii și echipamente de service,” spune Gabriel Zane, reprezentant AD  Auto Total. “Știm că fascinația pentru îndemânare și forța pe două sau patru roți nu are vârstă. Anii trecuți, am încercat să-i lăsăm pe vizitorii noștri mai mari sau mai mici cu amintiri de neuitat, punându-i față în față cu singurul simulator de Formula 1 din lume, ce generează o forţă a acceleraţiei de până la 3G (2015), maşina “supersonică” Blood Hound SCC, care-a încercat să bată recordul de viteză pe uscat de 1600 km/h, baschet acrobatic cu celebrii „Lords of Gravity“, echipa care a uimit NBA-ul doborând recordul mondial la slamdunk, show-uri de drift explozive, care-au distrus multe seturi de cauciucuri, de dragul sportului cu motor şi al fanilor, inclusiv drift cu camionul. Anul acesta, pregătim un program cel puțin la fel de incendiar: drift, tuning, stunt moto, stunt bike, concurs minimodele auto telecomandate și nu doat atât. Pe scurt, un spectacol total, ce va ține suspansul la cote maxime, precum și nenumărate concursuri interactive si tombole. Vom provoca vizitatorii cu nenumarate premii și produse promoționale ale celor mai importanți furnizori de piese auto și echipamente de service” adaugă Gabriel Zane. 

Pasionații de mașini vor putea să-i urmărească urmăreasca pe cei mai cunoscuți drifteri români cum își etalează măiestria și îndemânarea tehnică într-un spectacol care te lasă fără suflare. Atmosfera va fi întreținută de cele mai frumoase animatoare, multă muzică bună și mii de cai-putere. 

Programul de vizitare pentru AUTO TOTAL BUSINESS SHOW este sâmbătă și duminică, 11-12 Iunie 2016, între orele 10.00 și 18.00, iar prețul unui bilet de acces este de 20 de lei. Copiii sub 7 ani si persoanele cu dizabilitati au acces gratuit. 

Urmăriți-ne pe:
https://www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow/
https://www.youtube.com/user/ADAutoTotal
http://www.atbs.ro/

0 comentarii: