Trip Talks #17: Jurnal de calatorie. Cambodgia si Vietnam | cu invitatul Catalin Vrabie

Trip Talks #17: Jurnal de calatorie. Cambodgia si Vietnam | cu invitatul Catalin Vrabie
 
Calatorul Cătălin Vrabie, aka Pierdut prin lume, un alt fel de Phileas Fogg, s-a „pierdut” în Vietnam și Cambodgia o lună de zile și acum ne invită să ne „pierdem” și noi în retrăirea clipă de clipă, ceas de ceas, zi de zi, a periplului său prin zone fascinante, descoperindu-le „farmecul discret”. Citindu-i jurnalul insoțindu-l de-a lungul povestirilor sale, luni 23-mai-2016, îl vei înlocui cu propria-ți persoană și te vei transpune în locul lui! Vei fi el, pășind în Saigon, în Cần Thơ, pe insula Phú Quốc și mai departe alergând pe bicicletă prin imensul complex de temple ale Angkor-ului, sau prin capitala plină de tentații a Cambodgiei – Phnom Penh.

Călăuzit de dorința cunoașterii, incintat de tot ceea ce vede, de oamenii pe care îi întâlnește, mulțumit că a putut fi, pentru câteva momente, călătorul ce a pus piciorul în acele locuri minunate, Cătălin ne asigură nu numai că nu ne vom „pierde” prin aceste țări, ci din contra, ne vom (re)găsi dorința de a trăi și noi experiența interesantă a lui.

În jurnalul „Pierdut în Vietnam & Cambodgia” Cătălin descrie o fascinantă călătorie care va înflăcăra spiritele dornice de cunoaștere.

0 comentarii: