Un show cinstit by Barbierii, luni 30 mai

Barbierii este un concept de salon destinat exclusiv barbatilor si are ca scop prestarea serviciilor de intretinere a parului si a barbii. Frizeria relaxata este situata in centrul orasului Bucuresti, la 3 minute de Piata Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14.

Intr-o lume unde toti oamenii se invart in cerc grabiti, Barbierii opresc timpul in loc luni, 30 mai, orele 19:00 si fac un show pe un gang urban din Bucuresti, cu o prezentare de hairstyle ce include 10 modele masculine. Pentru un show relaxat ii intoarcem pe baieti in anii '40 cu tunsori si barbi de-ti vine sa iti dai parul pe spate . Asta nu e tot, fiecare model va avea cate un mesaj inspirational la care macar odata pe zi ar trebui sa ne gandim cu totii.

Odata cu trecerea timpului istoria modei in ceea ce priveste parul se schimba si cum nimic nu este nou moda anilor '40-'60 a revenit fiind adoptata de catre majoritatea barbatilor. De la show-ul de tunsori vei pleca cu idei concrete despre corelarea atitudinii tale cu fizionomia si tipul de par.

Conceptul Barbierii (lansat ca si Barbershop by Neagu Marius) a pornit de la clasicul frizeriilor de alta data si a devenit in scurt timp un loc cool in care barbatii nu vin doar sa se tunda si sa fie aranjati ci si sa socializeze.

Atunci cand iesi din frizerie cu o tunsoare perfecta pentru fizionomia ta, nu te poti abtine sa nu fii mai indraznet. Asa ca data viitoare cand esti in Piata Victoriei opreste­-te la Barbierii. O sa fii fericit ca ai facut­-o!

Dress code: dapper style'

Pentru informatii suplimentare rugam contactati:
Neagu Marius
Telefon: 0761.910.536
Facebook: www.facebook.com/Barbierii    
Mail : neagumariusdanut@yahoo.com

Urmareste evenimentul pe Facebook aici

Parteneri: Jägermeister / Silva / True / Beautik Haute Parfumerie / Beauty One / The Storyalist / Dear Barber Romania / Garajul Francez / Men'S Cave - Clothing Concept Store / Miko Beauty Center / Nirolf / Sogni Accessories / urban monkey / Atelier Paris Make-Up Bucuresti /

Parteneri media: Stil Masculin / Vulpescu.eu / Barbosul.ro / Bucharest style / Creative Class / Denis Radu PR / DivaHair.ro / Revista FPM / Gabriela Simion / InstaGlam / InStilulMeu.ro / IQool / Jurnal LifeStyle / Le-Boutique / Last Minute Couture / Louise Ro / MissTV / Pia Marina Voicu / Orasul Meu / Presa In Blugi / Read My Mind / Revista Atelierul / Social Agenda / romanticu.org - Robert Cadar / Stup Art-Fashion / Suburban Magazine / Urban Things - Chestii Urbane / The Essence of Style / Big City Life

0 comentarii: