Propune un design pentru tricourile ELECTRIC CASTLE si traieste experienta VIP a festivalului



Electric Castle provoacă tinerii designeri români să-și exprime viziunea artistică asupra atmosferei electrice din cadrul festivalului prin competiția YOU DESIGN IT. EVERYBODY WEARS IT. Trei dintre aceștia își vor vedea designurile produse și se vor bucura de experiența VIP a festivalului.

Organizatorii festivalului convoacă fanii “electrici” să transforme experiența lor de la Castelul Banffy într-un design de tricou și să înscrie propunerile lor până pe 23 mai pe site-ul evenimentului. Vizualurile pot fi inspirate dintr-un loc sau un moment preferat din cadrul festivalului (Banffy Castle, Hideout, Booha Mansion, Sunset/Sunrise by the Lake etc.) sau pot reinterpreta logo-ul Electric Castle sau semnătura ”We are the people!”.

Competiția YOU DESIGN IT. EVERYBODY WEARS IT se desfășoară în două etape. În prima fază, juriul Electric Castle va selecta finaliștii, care vor fi anunțați pe pagina de facebook în data de 24 mai. Aceștia vor fi aleși conform criteriilor de respectare a temei concursului, originalitate, viziune creativă a lucrării și actualitatea modelului propus în acord cu brieful. 

A doua etapă este reprezentată de perioada de votare a publicului, care durează din 24 până în 31 mai, inclusiv. Două cele mai votate propuneri, dar și un design ales de juriul Electric Castle, vor fi declarate câștigătoare pe data de 1 iunie.

Câștigătorii se vor bucura de experiența VIP a Electric Castle, printr-o invitație dublă, și de două tricouri cu grafica proprie. Mai mult, modelele câștigătoare vor fi produse în ediție limitată și vândute în shop-ul Electric Castle cu mențiunea „Designed by”. Astfel, designerii câștigători au ocazia să vadă atmosfera de festival colorată cu propunerile lor. 

Înscrierile în concurs se fac prin intermediul unui formular disponibil pe site-ul evenimentului. Participanții trebuie să completeze datele personale și să trimită designul (lățime de cel puțin 1200px în format jpg.) la dimensiuni de maxim 28 x 40 cm pentru tricourile de fete și 34 x 49 cm pentru tricourile de băieți. Fiecare design trebuie să aibă maxim 5 culori și poate fi realizat pentru o față sau față-verso. O persoană poate trimite un număr nelimitat de propuneri. Alte detalii tehnice și regulamentul complet al competiției sunt disponibile pe site-ul www.electriccastle.ro.

0 comentarii: