Ultima saptmana de presale pentru showul SODOM la Brasov



Sodom, legenda a scenei europene thrash metal concerteaza in aceasta sambata (21 mai), la club ROCKSTADT in Brasov, in cadrul unui show exclusiv.
 
Invitati speciali: Pokerface (Rusia) si Blacksheep (Romania).
 
Va reamintim ca pana vineri puteti gasi bilete la pretul de 80 de lei  Sambata, la intrare, pretul unui bilet va fi de 100 de lei.
 
Biletele pentru concertul Sodom la Brasov pot fi achizitionate in reteaua Bilete.ro, online si in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro cat si in magazinele Germanos. In Brasov, biletele pot fi achizitionate la Club Rockstadt.
 
Accesul general in sala va fi permis incepand cu ora 19:00. Va reamintim ca Rockstadt dispune de garderoba, cat si un spatiu generos impartit pe doua nivele si, desigur, o terasa la fel de generoasa. Sala dispune de hidranti, iesiri de urgenta marcate corespunzator cat si stingatoare de incendiu.
 
De mai bine de 30 de ani Sodom poarta cu mandrie stindardul muzicii ce a transformat aceasta formatie in una din cele mai respectate nume la nivel international, albume ca Persecution Mania (1987) sau Agent Orange (1989) asigurand locul meritat in elita scenei, pozitie permanent consolidata apoi prin lansarea unor noi albume, in acelasi stil clasic.
 
Dincolo de caracterul muzical ireprosabil, Sodom degaja o energie de nestapanit, intr-o formula clasica de trio, o demonstratie impresionanta a unei formatii ce a ramas intotdeauna fidela identitatii muzicale create si promovate in toti acesti ani, niciodata pornind spre ideea de a compromite. Tocmai din acest motiv Sodom este si la ora actuala una din cele mai iubite formatii metal ale continentului european.
 
Programul evenimentului:
 
SODOM - 22:30
POKERFACE - 21:30
BLACKSHEEP – 20:40
 
Accesul cu aparate foto/video este permis!
 
Dupa concert, afterparty pana dimineata! Cel mai probabil impreuna cu Sodom
 
Accesul minorilor la acest eveniment este interzis!

0 comentarii: