Journey Pub: Proiectie HAPPY movie: powered by Institutul pentru Fericire

Proiecție HAPPY movie - pentru o viață mai bună
Intrare: 15 ron
* powered by Institutul pentru Fericire

____IPF si Happy_____
HAPPY este documentarul de la care a început totul. Pe 11 februarie 2012 a avut loc lansarea sa internațională, iar în Romania difuzarea a fost organizată de echipa care, la puțin timp după, a înființat Asociația "Inițiativa pentru Fericire". Se așteptau atunci să vina maxim 30 de oameni, adunați dintre prieteni și familie. Au venit, în schimb 200.

De atunci, HAPPY a făcut înconjurul lumii, a fost urmărit de sute de mii de oameni, a câștigat premii la festivaluri din Europa și Statele Unite, a fost folosit ca material educativ în numeroase contexte la nivel mondial și a devenit cel mai descărcat documentar pe iTunes.

_____ Filmul______
HAPPY îmbină informații relevante din psihologie pozitivă și neuroștiință cu povești de viață impresionante de pe mai multe continente, de la mlaștinile din Louisiana, la deșertul Namibia, la plajele din Brazilia și până la Buthan și sătucele din Okinawa.
Te invităm să urmărești trailerul documentarului și să ni te alături la Journey Pub luni, 30 mai, de la ora 19.00:


Informații logistice:
Difuzarea va avea loc la Journey Pub, iar deschiderea evenimentului va avea loc la ora 19:00.

Participarea presupune o donație sugerată de 15 de lei, dar oricine este binevenit să participe, indiferent de suma cu care poate contribui.

Întrucât numărul de locuri este limitat, particiarea se face pe bază de înscriere cu un click aici: http://www.ipf.ro/evenimente/happy-movie-journey-pub.

Te așteptăm cu drag! Journey Pub & Institutul pentru Fericire

0 comentarii: