Jinjer - metal progresiv fabricat în Ucraina @Fabrica



Joi, în Fabrica:
Jinjer - metal progresiv fabricat în Ucraina
 
Jinjer, trupa de groove/progressive metalcore din Ucraina, revine la București în cadrul unui turneu de promovare a celui mai nou single și videoclip, Words of Wisdom, inclus pe viitorul album, King of Everything.
 
Jinjer va concerta joi seară în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50). În deschidere, bulgarii de la Cupola, bucureștenii de la For My Sins și sibienii de la Consequence.
 
VIDEO invitație specială pentru publicul din București de la o ucraineancă drăguță: Tatiana, solista Jinjer (Facebook link)
 
Jinjer, cea mai tare trupă de metal din Ucraina
 
Pentru cei mai puțin familiarizați cu proiectul, Jinjer face parte din mișcarea New Wave of Hardcore, fiind o trupă de groove/ progressive metalcore, cu influențe funk, reggae și jazz. Printre influențele muzicale citate de Jinjer se numără: Lamb of God, Pantera, Gojira și Killswitch Engage. Solista Tatiana Booyaka Shmaylyuk declara că artistele de care se simte puternic inspirată sunt Sandra de la Guano Apes și Shamaya Otep.
 
Jinjer a avut parte de o ascensiune rapidă în preferințele publicului și a fost desemnată, în 2013, “Trupa de metal a anului în Ucraina”. Cel de-al doilea LP, Cloud Factory, a îmbogățit sound-ul trupei cu influențe progressive și a fost primit cu entuziasm de presă și public, asigurându-le peste 60 de concerte în Germania, Cehia, Rusia, Belgia, Franța, Elveția, Polonia și România.
 
Jinjer au mai fost în turneu în România și anul trecut, când au bifat nu mai puțin de nouă orașe, printre care și București.
 
Evenimentul din primăvara aceasta face parte din turneul de promovare al celui mai nou single şi videoclip, Words Of Wisdom, inclus pe viitorul album al formației, King of Everything, programat pentru lansare pe 29 iulie 2016, prin Napalm Records.
 

Mai mult Jinjer poți lua de aici.
 
În deschidere:
Cupola este o formație de death/black metal din Sofia, Bulgaria, fondată în 2005 de Mihail Sergeev (chitară și voce), Plamen Dimitrov (chitară, vocal) și Angel Sergeev (tobe). Cupola pe YouTube
 
For My Sins este o formație de melodic metal din București, născută ca urmare a abordării zonei metal din perspective noi. La începutul lui 2014, formația a luat cu asalt scenele cluburilor din România. Puteți asculta câteva piese aici.
 
Consequence este o tânără trupă metalcore cu influenţe de heavy şi elemente de rock progresiv din Sibiu. Deși înființată în 2014, trupa a susţinut deja concerte în deschiderea unor cunoscute formații din România, precum Trooper și Altar.

Data şi ora: joi, 12 mai, ora 19:00
Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)
Concert: Jinjer
În deschidere: Cupola | For My Sins | Consequence
Preţ bilet: Primele 100 de bilete sunt disponibile la prețul de 15 lei (Kompostor.ro), următoarea categorie având prețul de 25 lei
 
Facebook: JINJER | Cupola | For My Sins | Consequence @Fabrica

0 comentarii: