Spectacole pt copii la Fringe Festival



Sibiu Fringe Festival își deschide larg porțile pentru iubitorii de teatru, în perioada 10-19 iunie, 2016. O parte din spectacolele ce se vor juca în cadrul festivalului vor fi dedicate copiilor. Magia poveștilor va fi adusă pe scenele SIBIU FRINGE de spectacole unicat și în premieră la SIBIU, spectacole ce oferă posibilitatea celor mici de a folosi arta ca mijloc de comunicare.
 
Pentru sărbătoriții lunii iunie, vor veni atât din țară cât și din străinătate cele mai îndrăgite poveşti şi personajele lor: „Ariel MicuțaSirenă”, „Spărgătorul de nuci”, „Motanul încălțat”, „Bubble Show”( Australia) „Pădurea fermecată” și multe altele.
„Lăsați copiii să viseze, visați copii, visați!” Povestea „Spărgatorul de nuci” al Companiei „Muschetarii” este un puzzle alcătuit din poveștile clasice ale lui P.I. Ceaikovskisi E.T.A. Hoffman. Spectacolul se va juca sâmbătă, 18 iunie 2016, la Colegiul Tehnic Independenta din str Ocnei nr 31, ora 10.00. „Spectacolul vorbește despre bucuria cadourilor oferite în Ajunul Crăciunului, despre ROSTUL/SENSUL acestora, despre modul în care fiecare cadou poate stimula imaginația celui care îl primește prin povestea creată în jurul său.” ne-a mărturisit Cristian Mitescu regizorul spectacolului.

 
Un alt spectacol eveniment ce ajunge tocmai din Australia la Sibiu in Fringe este Bubble Show. Spectacolele cu baloane de săpun sunt atât de grandioase, încât deseori rămânem fără cuvinte în faţa măiestriei celor care aduc pe scenă delicateţea, culorile şi formele neobişnuite ale acestora.
„Bubble show” vine la Sibiu cu multe baloane de săpun! „Acest spectacol este o metaforă minunată care îi învață pe copii cum să depășească temerile, prin arta magică de a face bule ne-a spus Kurt Murray realizatorul spectacolului. 

 
Bubble Show se va juca în zilele de 10, 11 si 12 iunie 2016 la Colegiul Tehnic Independența din str Ocnei nr 31, ora 10.00.
 
Deschiderea oficială a festivalului va avea loc în data de 10 iunie și va fi marcată de prima ediție a crosului organizat pentru cei care doresc să susțină teatrul independent. În data de 11 iunie de la ora 10 se va da startul în probele cross 4000 m baieți și fete și proba de întrecere pe picioroange. În 12 iunie de la 10 se va da startul în probele de întrecere pe monociclu și în proba de întrecerea personajelor de poveste unde oricine este costumat în eroul preferat poate lua startul în această probă.
Biletele pentru festival au fost deja puse în vânzare pe tomtix.ro şi pe sbfringe.ro, unde se găseşte şi programul festivalului. Preţul unui bilet la oricare dintre spectacole este de 15 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 5 lei.

0 comentarii: