Alessandro Baricco la Bucureşti. Lansarea romanului "Mireasa tânără"

Alessandro Baricco la Bucureşti. Lansarea romanului "Mireasa tânără"
 
Anul aniversar "Raftul Denisei" continua cu noi evenimente. Alessandro Baricco, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi scriitori italieni contemporani va veni la Bucureşti pentru lansarea romanului "Mireasa tânără" în curs de apariţie în Humanitas Fiction în traducerea Gabrielei Lungu.

Lansarea va avea loc, miercuri, 18 mai, ora 19.00 la librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regine Elisabeta nr.38). Vor participa, alaturi de scriitor, Ezio Peraro, directorul Institutului Italian de Cultura din Romania, Catalin Stefanescu, scriitor, realizator si gazda a emisiunii "Garantat 100%" difuzata de TVR1,una dintre cele mai longevive si apreciate emisiuni culturale din Romania, Gabriela Lungu, traducatoarea volumului "Mireasa tanara" si Radu Paraschivescu, scriitor, traducator si realizatorul emisiunilor culturale "Da-te la o carte" si "Pastila de limba", ambele difuzate de Digi24. Intalnirea va fi moderata de Denisa Comanescu, director general Humanitas Fiction. Discutia va fi urmata de o sesiune de autografe.

Atentie! Accesul la eveniment se face în baza unei rezervări la numărul de telefon 021.311.40.01 sau pe adresa de email cismigiu@humanitas.ro, în limita celor 100 de locuri disponibile, până la data de 18 aprilie, ora 18.30.

0 comentarii: