Armand Asante, Maria Dinulescu, Loredana si Gabriel Cotabita au participat la proiectia speciala de la 10 ani de California Dreamin (nesfarsit)

Joi, 16 iunie, intr-un cadru intim in mjlocul Bucurestiului, echipa filmului California Dreamin (nesfarsit) s-a reunit pentru o proiectie privata a peliculei care a avut premiera in urma cu 10 ani.
 
Evenimentul - care s-a bucurat si de participarea lui Armand Assante (care a detinut unul dintre rolurile principale) - a fost si un prilej de respectuoasa amintire fata de regizorul Cristian Nemescu si inginerul de sunet Andrei Toncu care au fost victimele unui accident de masina.
 
Printre spectatori s-au aflat atat parintii lui Cristian Nemescu, cat si cei ai lui Andrei Toncu, iar echipa a reamintit emotionanta motivare a Marelui Premiu al sectiunii Un Certain Regard, obtinut in 2007. ”Ne propusesem sa nu-l luam in calcul pentru ca e neterminat, dar pur si simplu, s-a detasat de oricare alt film din competitie”, spuneau atunci juratii de la Cannes.
 
”Cristian a fost copilul teribil al cinematografiei romanesti, un tanar cu o viziune asupra cinema-ului care aminteste de neoclasicii italieni. Ii sunt foarte recunoscator pentru acest film”, a spus Armand Assante aseara. 
 
Actorul american a anuntat ca va continua colaborarea cu producatorii romani si ca se afla in faza de preproductie la o pelicula care va fi regizata de Dragos Buliga.
 
Proiectia speciala California Dreamin a fost un bun prilej ca actorii din distributie - Maria Dinulescu, Sabina Branduse, Radu Gabriel, Cristi Oleshel –, cel care a montat filmul dupa disparitia regizorului -  Catalin Cristutiu, operatorul filmului si bunul prieten al lui Cristian Nemescu - Liviu Marghidan, producatorii  Andrei Boncea, Iuliana Tarnovetchi sa fie din nou alaturi de o parte importanta din echipa de productie, dar si de invitatii speciali –Loredana, Catalin Catoiu, Gabriel Cotabita sau Ada Solomon.
 
Filmul California Dreamin (nesfarsit) va avea luni, 20 iunie, o proiectie pentru public, incepand cu ora 21.00 la Gradina cu filme din Piata Lahovari. Intrarea este libera, in baza unor rezervari pe pagina evenimentului creat de Gradina cu filme.

credit foto Marian Hanciarec

0 comentarii: