Muzica Merită Descoperită! Spellhunt scoate la lumina trupele neauzite! Un proiect powered by SPELLGROUND

La începutul lunii mai, Spellground pornea sezonul de vânătoare de artiști. Concursul Spellhunt și-a propus să ofere șansa trupelor noi de a face cunoștință cu luminile scenei, cu publicul, oamenii de specialitate și artiștii pe care îi admiră.

 43 de trupe din România și-au înscris piesele pentru concursul ce avea să le ofere șansa de a urca pe Scena NEWCOMERS a Spellground Festival. Una dintre misiunile pe care Spellground și le-a asumat, este aceea de susținere și promovare a artiștilor la început de drum.

În urma votului public, primele 15 trupe au făcut cunoștință cu un juriu format din oameni de radio și artiști români deja consacrați, artiști care vor cânta și ei pe scena Spellground: Bogdan Șerban, Gojira, Dan Byron, Andrei Lăcătus [Shurubel], Robin Proca, Hefe, Aylin Cadîr.

Primele trei trupe votate de către juriu sunt Electric Tuxedo, Melting Dice și Stema. Aceștia vor trăi experiența Spellground performând pe scena NEWCOMERS. Și pentru că orice artist are nevoie de un portofoliu de prezentare, Spellground le va pune la dispoziție o echipă de specialiști pentru realizarea unei ședințe foto.

Pentru că opțiunea publicului nu poate fi lăsată deoparte, organizatorii Spellground au hotărât să ofere câte un loc pe Scena NEWCOMERS și primelor trei trupe care au adunat cele mai multe voturi: Luni la Teatru, EIDO, None of the Above.

Așadar, 6 newcomers vor urca pe o scena de festival, vor trăi o experiență la care orice trupă la început de drum doar visează și numele lor va fi cunoscut de public alături de nume mari ale muzicii internaționale, precum The Kooks, Röyksopp, Fritz Karlkbrenner, Oscar and the Wolf, Amber Run, Dennis Ferrer, Pillowtalk, Soul Clap, Nick Monaco sau Wolf+Lamb.

Pană pe 12 August trebuie sa știi să fredonezi 6 melodii noi:
http://bit.ly/SpellHunt-Castigatori

SPELLGROUND.RO


Spellground Festival este experiența pe care o trăiești o dată pe an si despre care vei vorbi tot anul. Un teritoriu neatins urmează să prindă viață special pentru tine și se va transforma în locul unde distracția, relaxarea, fericirea nu au termen de comparație.

Mai multe detalii despre spiritul Spellground Festival, despre trupele ce vor urca pe cele trei scene ale festivalului, despre pachetele de cazare și ofertele pentru bilete găsiți pe http://www.spellground.rosau pe pagina oficială de Facebook: facebook.com/SpellgroundFestival.

Biletele sunt disponibile pe http://www.eventim.ro, în rețeaua de distribuție Eventim sau pe http://www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio  semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

0 comentarii: