Never Ending Story – un documentar despre concertele Loredanei, in premiera la TIFF 2016

Vineri, 3 iunie, la cea de-a 15 editie TIFF poate fi vazut in premiera documentarul "Never Ending Story", povestea unuia dintre primele mari concerte de la Sala Palatului post revolutie - show-ul “Dragoste” sustinut de Loredana in 2012.
 
Proiectat in sectiunea TIFFashion, filmul va fi urmat de un dialog intre public, stilistul Loredanei, Radu Mada, si regizorul filmului, Remus Achim, si va fi insotit de o expozitie cu o selectie dintre cele mai spectaculoase costume ale artistei.
 
Construit pe structura concertului "Dragoste", documentarul ofera informatii inedite despre colaborarile Loredanei cu artisti ca BUG Mafia sau Cristi Minculescu, dar si informatii despre cum se organizeaza un concert de o asemenea amploare, fiind un mic manual pentru orice artist care viseaza la un mega concert.
 
Sunt incantata ca publicul de la TIFF va putea viziona Never Ending Story! Este un documentar despre arta de a aduce in fata publicului un spectacol muzical in Romania! Despre efortul unei echipe de muzicieni, dansatori, tehnicieni, ingineri de sunet, promoteri, producatori, de a merge din oras in oras si a fi in forma in fiecare seara in fata spectatorilor, dupa drumuri lungi si obositoare, intr-o Romanie in care multe din salile de spectacol au ramas ca acum 30 de ani. Despre bucuria de a canta si a te darui in fiecare seara, neconditionat!”, spune Loredana despre filmul pe care spectatorii de la TIFF il vor putea vedea.
 
Din aceasta toamna, cei care iubesc atat filmul cat si muzica, o vor putea vedea pe Loredana intr-un senzational musical inspirat de ultimele zile din viata lui Judy Garland, “End of the Rainbow”. Regizat de Razvan Mazilu, musicalul care se anunta cea mai emotionanta productie de gen montata vreodata in Romania, ii mai are in distributie pe actorii Emilian Oprea ( “De ce eu” ) si Gelu Nitu.
 
Proiectia documentarului "Never Ending Story - Loredana la Sala Palatului" are loc in cinematograful Marasti de la ora 15.00, in cadrul sectiunii TIFFashion.

0 comentarii: