Așii driftului vor încinge asfaltul la Auto Total Business Show

Cei mai iscusiți piloți de drift din România vor încinge asfaltul de la Romexpo într-un spectacol de zile mari în week-endul 11-12 iunie, la Auto Total Business Show. Se anunță o paradă emoționantă, frenetică, ce forțează limitele fizicii, pusă în scenă de Romanian Drift Community. Pentru entuziaștii ce vor să simtă adrenalina pompând în vene, programul va mai include Bike trial, Skate-show și Parkour. Auto Total Business Show este cel mai mare eveniment automotive din România cu noutăti din domeniul pieselor auto originale și aftermarket, adunând an de an mii de pasionați ce vibrează odată cu sunetul motoarelor puternice. Organizatori: AD Auto Total în parteneriat cu Romexpo și Camera de Comerț a României.

 
Odată cu entuziasmul, vine și pericolul. Așii driftului, Cătalin Trifan, Grigorici Ilarion, Radu Vaduva, Radu Moise, Marius Mitrache, Gabi Imreși, Iulian Jumuga, șase dintre cei mai buni piloți din campionatul național, vor combina cascadorii și demonstrații sportive extreme, într-un spectacol exploziv, cu motoarele turate la maxim, ce va include inclusiv suprema provocare, un moment de drift în tandem de șase.
 
De la Lamborghini Gallardo până la mașini autohtone modificate, zeci de proprietari de mașini își vor etala bolizii în zona de tuning a AUTO TOTAL BUSINESS SHOW. Peste 5 000 de metri pătrați, unde, printre modelele expuse, veritabile bijuterii, se regăsesc și mașini al căror preț ajunge la sute de mii de euro.
 
PedalKick.ro, prima echipă de bike trial din Romania, va face o demonstrație de îndemânare pe un traseu dificil, de tip "getto”, printre mașini abandonate, butoaie, furgonete și alte elemente surpriză. Eugen Nacu și Adrian PNZ sunt doi dintre cei mai împătimiți bucureșteni în arta utilizării bicicletelor în situații extreme. Au în spate peste 15 ani de antrenament, combinând expertize din domeniul mountain biking, bike trial și downhill mountain biking.
 
Skaterii Cristian Benescu, Cristian Cohal, Marius Diatcu și Dragoș Cârlan, precum și Mihai Octavian (BMX) promit să transforme Romexpo în capitala skatingului timp de două zile. Participanți de seamă la toate concursurile de skate autohtone, cu un palmeres de trickuri îndelung repetate, cei cinci își vor prezenta trickurile amețitoare într-un skatepark special amenajat. Atmosfera va fi întreținută de cele mai frumoase animatoare și multă muzică bună.
 
Salturi agresive, desprinderi neașteptate, acrobație. I-ați văzut în filme, în clipuri pe Youtube cu milioane de vizualizări, în platourile emisiunilor TV. Reborn Education, prima și singura școală de Parkour și Freerunning din România redefinește modul în care ne mișcăm în mediul urban. Nu, nu sunt supraoameni, ci pur și simplu niște atleți compleți, ce folosesc  toate elementele componente ale mediului înconjurător într-o căutare a mișcării care combină controlul, fluiditatea și impulsivitatea.
 
Programul de vizitare pentru AUTO TOTAL BUSINESS SHOW este sâmbătă și duminică, 11-12 Iunie 2016, între orele 10.00 și 18.00, iar prețul unui bilet de acces este de 20 de lei. Copiii sub 7 ani si persoanele cu dizabilitati au acces gratuit. Un eveniment recomandat de Kiss FM. Parteneri media: Gazeta Sporturilor, Ring, Nine O’Clock, Auto Bild, Unirea Shopping Center, autostiri.ro, 220.ro.
 
Urmăriți-ne pe:
https://www.facebook.com/events/899907860135275/
https://www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow/
https://www.youtube.com/user/ADAutoTotal
http://www.atbs.ro/

0 comentarii: