Journey Pub: PSIHOatelier: Indragosteste-te peste 3 ani. Iubeste cu ochii deschisi | invitat psih. Alexandru Busila

~~~~~INDRĂGOSTEȘTE-TE PESTE 3 ANI!~~~~~
~~~~~~~~iubește cu ochii deschiși~~~~~~~

Se spune din popor că <>.
Cine sunt eu ca să spun că nu este așa?!

Totuși, mă întreb:
Cum a devenit dragostea oarbă? Pentru că așa a voit ea sau...
sau pentru că noi, oamenii, am avut nevoie de o scuză pentru a ne explica și justifica neîmplinirea, nefericirea, eșecul și nu de puține ori dramele pe care le trăim în numele iubirii?

Există sau nu sufletul pereche? Există sau nu ACEA IUBIRE? Sau este vorba doar de un cocktail irezistibil cu dopamină, norepinefrină și serotonină?

Așadar, poți să vii la Journey Pub să bei un vin roșu, să asculți opiniile mele și ale poporului și apoi să alegi singur dacă vrei să iubești orbește sau cu ochii deschiși. Luni, 6 iunie, pe la 19:00-19:30 fix.

_______________Alexandru Bușilă - psihoterapeut
"Daca stai confortabil, este bine. Daca esti confortabil, suna la 112, esti in coma. De multe ori am pus mana pe telefon si am sunat. La celalalt capat al telefonului eram tot eu. De multe ori nu am recunoscut ca sunt in coma si au sunat altii in locul meu. Acei altii sunt oamenii din viata mea. Iar la capatul celalalt al telefonului eram tot eu. De multe ori am preferat coma, dar la un moment dat mi s-a facut foame si m-am trezit. Si de multe ori am acceptat inconfortabilul in viata mea ca o forma de dezvoltare personala. Si bine am facut!" - Alex Busila

Psihoterapeut format in Terapia Cognitiv Comportamentala si consultant in domeniul resurselor umane, Alexandru n-ar sti sa spuna care dintre cele doua aspecte ale carierei il bucura mai mult. Cele doua moduri de viata se imbina perfect. El spune ca ceea ce nu poate face in sedintele de terapie (adica sa dea sfaturi), poate sa faca in sesiunile de training. Un lucru e sigur: Alexandru aproape ca ii obliga pe participanti sa se uite in propriul suflet si sa descopere toate lucrurile bune sau pe cele care au urgent nevoie sa fie indreptate. El nu este un trainer care iti spune ce sa faci ci acel trainer care te ajuta sa intelegi singur cei ai de facut ca sa pasesti pe drumul tau.

Alexandru crede ca schimbarea doare. Si de multe ori precizeaza ca "daca esti intr-un proces de schimbare si te doare; bucura-te! Esti pe drumul cel bun."

* Participarea la PSIHOatelier se face pe baza unei donatii sugerate de 20 ron; toate fondurile sunt directionate catre specialistul psiholog invitat.

Rezervari: 0752 285 286

Parteneri media: Romania Pozitiva.ro, Bookuria.info, Filme-carti.ro, Bookblog.ro, UrbanThings.ro, Orasulm.eu

0 comentarii: