Au ramas doua saptamani pana la concertul BRUJERIA la Brasov!



Doar doua saptamani ne despart de showul exclusiv sustinut de BRUJERIA, la Club Rockstadt din Brasov.
 
Dupa ce pe 20 decembrie 2012 au salvat-o, regii cartelului mexican vin acum sa detoneze Romania, manifestare ce are loc in data de 13 iulie, la Club ROCKSTADT din Brasov.
 
Intr-o formula live de exceptie, alaturi de Jeff Walker (CARCASS), Nick Barker (CRADLE OF FILTH, DIMMU BORGIR) si Shane Embury (NAPALM DEATH), Juan Brujo, Pinche Peach si El Sangron vin la Brasov cu un nou single, Viva Presidente Trump, cat si piese extrase de pe noul material discografic, alaturi de compozitii clasice.
 
Biletele pentru acest concert sunt disponibile in reteaua Bilete.ro (online cat si in magazinele InMedio semnalizate cu Bilete.ro si magazinele Germanos din toata tara) la pretul de 55 de lei. In Brasov, biletele se gasesc la Club ROCKSTADT.
 
In seara concertului, pretul unui bilet va fi de 75 de lei.
 
Invitatii speciali ai acestui eveniment vor fi anuntati in scurt timp.
 
Ce poti spune despre Brujeria? Sau mai bine zis, ce stim despre acesti muzicieni mascati din sudul Mexicului? Numele Brujeria provine din magia neagra folosita de traficantii de droguri mexiani pentru a inspira frica in randul comunitatiilor religioase.
 
Se spune ca acesti traficanti satanici au decis sa formeze Brujerismo, propriul brand ‘machete metal’, original si brutal.
 
In septembrie 1990 a fost lansat un 7 nch bizar sub egida unei case de discuri independente si total necunoscute ce a ajuns pe rafturile din S.U.A. Toate piesele erau cantate in limba spaniola iar muzica era catalogata drept cea mai extrema de pana atunci. Nu a durat mult pana cand distribuitorii au inceput sa primeasca comenzi din partea unor indivizi ce transporatu albumele direct in Mexic sau in alte tari din America Latina.
 
Roadrunner Records a decis sa lanseze albumele Matando Gueros in 1993 si Raza Odiata in 1995, iar de atunci Brujeria a devenit reprezentantul scenei underground latine. Nu a durat mult pana cand numele Brujeria s-a raspandit international. Traficanti de droguri, lideri de gherila erau deseori vazuti purtand tricouri cu Brujeria. Fomratia a devenit atat de cunoscuta incat a ajuns pe primul loc in topul Radioactiva, cel mai popular si comercial post de radio in Mexic.
 
Bujeria se bucura de notorietate internationala desi au refuzat deseori sa concerteze live, sa foloseasca nume reala, sa ofere interviuri sau sa pozeze fara masti.
 
In Brujeria au activat de-a lungul anilor membri din Fear Factory, Arch Enemy, Carcass, Paradise Lost, Napalm Death, Cradle Of Filth, Dimmu Borgir si chiar Faith No More.
 
INFO:
FB: https://www.facebook.com/Brujeria
YT: https://youtu.be/iGJzMzW3kuY

0 comentarii: