Vara aceasta, urmăriți celebra emisiune Fort Boyard și Turul Franței la TV5MONDE



În programul lunilor iulie și august TV5MONDE a pus accent pe muzică, jocuri și călătorii în timp. Dansați pe ritmul muzicii live din Taratata, fiți în centrul acțiunii cu celebra emisiune care ne-a marcat copilăria, Fort Boyard, retrăiți marile momente ale ciclismului din Tour de France, prin intermediul rezumatului special realizat zilnic de TV5MONDE, iar pentru a încheia magic săptămâna, faceți în fiecare duminică dup-amiază o călătorie seducătoare în trecut, în emisiunea Secrets d’histoire. Detalii, pe noul site tv5monde.ro.

TOUR DE FRANCE / TURUL FRANȚEI
În fiecare seară, de la ora 22.00, din 2 până în 24 iulie
 
Ediția cu numărul 103e a Turului Franței va debuta sâmbăta aceasta, 2 iulie, și se va încheia pe Champs-Élysées, ca în fiecare an. Regăsiți cele mai importante momente ale fiecăreia dintre cele 21 de etape, grație rezumatului zilnic făcut de TV5MONDE.
 
TARATATA /TARATATA                                                                                                                                                         
În fiecare miercuri seara , de la 22.00, începând din 6 iulie
 
Pe durata a 90 de minute, cele mai mari nume ale scenei muzicale franceze și internaționale vin la Taratata. Aveți ocazia să ascultați câte un duo sau trio neașteptate, recitaluri inedite, sau să descoperiți noi talente. Emisiunea își păstrează ingredientele care i-au adus succesul, acordând prioritate, ca de fiecare dată, muzicii live. 
 
Prezentator: Nagui
 
FORT BOYARD / FORT BOYARD                           
                                                                                                             
În fiecare sâmbătă, de la 19.30, începând din 9 iulie
 
Anul acesta, numeroase celebrități ce reprezintă asociații de caritate vor sta față în față cu încercările propuse de celebra Fort Boyard! Suspans, acțiune, voie bună, prietenie – iată un melanj care promite. Anul acesta îl veți regăsi, printre alții, pe jucătorul de baschet belgian Tony Parker. 
 
Emisiune prezentată de Olivier Minne.
 
SECRETS D’HISTOIRE / SECRETELE ISTORIEI                                                     
                                                               
În fiecare duminică după-amiază, de la ora 15.00, începând din 10 iulie.
 
Cu ajutorul reportajelor și al imaginilor de arhivă, Secrets d’histoire vă va duce într-o călătorie în timp. Urmăriți și admirați viața și parcursul, nu de puține ori surprinzător, al unei personalități care a marcat istoria. Luna aceasta, printre alții, istoria secretă a lui Ludovic al XIV-lea - Regele Soare, și a lui Napoleon.
 
Prezintă: Stéphane Bern.

0 comentarii: